Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu Killer vs Zoro açısından söyledim. Büyük ihtimalle Zoro zehirlenmenin etkisiyle bayılıyor. Kaldı ki saldırıyı almasının sebebi 1vs1 olmaması. Ona rağmen Zoro tek attı Killer'a. Tutup şimdi Zoro vs Killer'ı analiz edecek değilim dediğim gibi o dövüşün sunumundan herkes farklı şey anlayabilir ancak bana göre Killer'ın Zoro'ya uzak olduğu net.

Luffy, Kid ve Law birlikte sunuldular. Zaman atlaması öncesi için sorun yok hatta Killer için bile sorun yok. Arc tamamlandığında da Oda durumu toparlamış olabilir. Ancak şu anki hali ile Kid ve Killer orada olmalarının altının doldurulması gereken karakterler. Hikaye açısından değil. Güç unsurları açısından. Kid dünya kadar demir topladı vurdu işe yaradı benim açımdan tam bir saçmalık olur. Ya da Killer'ın kılıçları da ekstra lanetlli vs değilse.

Bunu neden Law için söylemiyorum? Çünkü onun meyvesinin ucu açık Law'a bir şeyler yaptırırken zorlanmaz Oda. Ancak Kid ve Killer sorun. Sen ana karakterlere yeni tür haki, lanetli kılıç vs verme gereği duyuyorsan diğer karakterlere de bir alt yapı hazırlamalısın dediğim gibi yoksa Luffy ve Zoro'nun power-uplarının içi boşalmış olur.

Ha Oda'nın senaryosu hazırdır. Alt yapıyı kurmuştur, kuracaktır orası ayrı. Şimdiki durum neyse onu söylüyorum.

Killer'ın silahlarında bir lanet vs vurgusu yapılırsa sonradan eyvallah. Zaten söylediğim şey buydu. Kiler ve Kid'in altının doldurulmaya ihtiyacı var. Süpernovaydı oraya koydum demekle olmuyor. Yoksa Luffy'nin öğrendiklerinin, ya da Enma'nın içi boşalmış oluyor.
Garibim Killer de sağlam silah almış ama az lanetli olunca etkisi olmamış. Yerine bir kılıç vermeden almış herhalde. Yerine iyi bir kılıç verene Yonkou tırstıran Enma veriyorlar çünkü. : ))

Oda'nın Kaido'nun derisi kalın saçmalığı devam ediyor. Kılıçlar sürekli boy boy girip çıkıyor ama neymiş derisi kalınmış : I
 
Daha ciddi hasar alınmadı. Sanırım Kaido anca ciddi hasar alınca yarı zoan moduna geçecek ve gerçek dövüş o zaman başlayacak. Saçma mı? Saçma.

BM da Kaido hasar alınca pata küte dalar herhalde. :D Uzaktan ok atar gibi Yonkou saldırısı mı olur ya? Oda gene aklımızla alay ediyor.
 
Şu bölüme bakıp da kılıç ustasının gücünde kılıç etkisi çok az diyen taşlaşır. Kılıç, kullanıcısından ilk kez bu kadar önde gözüküyor galiba. Zamanındaki Enma korkum yine geri geldi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık