Zoro adam mıdır diye sormuyoruz artık.Bu bölümde olanlar doğruysa soracağım şey şu :Zoro Luffy'i dikkatsiz şoförden de kurtarıyor helal olsun adam gibi adam.
Zoro hava yastığı mıdır ?
Zoro adam mıdır diye sormuyoruz artık.Bu bölümde olanlar doğruysa soracağım şey şu :Zoro Luffy'i dikkatsiz şoförden de kurtarıyor helal olsun adam gibi adam.
Heat fazla gelir Sanji'nin muhattabı Wire.Sanji Heat'in seviyesinde demek istedin değil mi duymamış olalım bunu.
File çorap giyen bir erkek birey olmasıyla ilgisi yok değil mi?Heat fazla gelir Sanji'nin muhattabı Wire.
Kim nerede çoşmuş bana göstersene. Son 3-4 sayfadır Heat ve Wire övülüyor. :/Zorocular gene coşmaya başladı. Umarım başak bir blöüm Zoro hakkında espri yapınca ''Biz çok coşmadık.'' demezsiniz.
2 sayfa bir şey attık gene başlamışsın hikayelerine az çekil de insanlar muhabbet etsinZorocular gene coşmaya başladı. Umarım başak bir blöüm Zoro hakkında espri yapınca ''Biz çok coşmadık.'' demezsiniz.
Sanji'nin rakibi öyleleri oluyor doğru diyorsun. Bu da mı yalan? Bu reisde hamam böceği zoanı bekliyorum.File çorap giyen bir erkek birey olmasıyla ilgisi yok değil mi?
Kid'den güçlüymüş yani. Acaba Kid, tayfasının kaptanı değil de soytarısı olabilir mi ?Sanji seviyesiymiş bir de
Başladılar dedim.Kim nerede çoşmuş bana göstersene. Son 3-4 sayfadır Heat ve Wiere övülüyor. :/
En son muhabbete izin verince Zoro nova katili lafları havada uçuştu. Muhabbet edin canım ona laf yok. Ama fazla uçmayalım.2 sayfa bir şey attık gene başlamışsın hikayelerine az çekil de insanlar muhabbet etsin
Yok dövüş izleyici oKid'den güçlüymüş yani. Acaba Kid, tayfasının kaptanı değil de soytarısı olabilir mi ?