Adam Kaido gibi Boro Breath atıyor, böyle özel karakterler yitip gidiyor köşede bucakta, değeri bilinmiyor.Sanji seviyesi bir karakter.
Adam Kaido gibi Boro Breath atıyor, böyle özel karakterler yitip gidiyor köşede bucakta, değeri bilinmiyor.Sanji seviyesi bir karakter.
Kılıç ustası olduğunu unutmuşum.Kılıç ustasıysa Sanji'yi alır o vakit.Oden'in kılıç ustalığı, Ace'ın ateşi... Yamato bu delikanlı karşısında dayanamaz.
Sanji seviyesiymiş bir deŞu özelliklerden heat in haberi var mi çok merak ediyorum.
Thunder Bagua'ya yapmadı çünkü Luffy'e dikkatli ol dedi adam baktı bir halt olmuyor bundan sonra işi kendi üzerine aldı ne yapsın. Luffy kendini savunmayı becerdiğini gösterse Zoro da hep korumaz yavrucağızı.Niye Thunder Bagua'da yapamadı yoksa anca element mi kesiyor çaldığı teknikle?
Reis çok şefkatli bayılıyorum kendisine nasıl da sahip çıkmış xDHahahaha muhteşem olmuş...
Sanji Heat'in seviyesinde demek istedin değil mi duymamış olalım bunu.Sanji seviyesiymiş bir de
Thunder Bagua'ya yapmadı çünkü Luffy'e dikkatli ol dedi adam baktı bir halt olmuyor bundan sonra işi kendi üzerine aldı ne yapsın. Luffy kendini savunmayı becerdiğini gösterse Zoro da hep korumaz yavrucağızı.
Reis çok şefkatli bayılıyorum kendisine nasıl da sahip çıkmış xD
Eee abilik kolay değil...Reis çok şefkatli bayılıyorum kendisine nasıl da sahip çıkmış xD