Yazıklar olsun... Kaido’nun başını alacağım diyordu. Sağ kolunun Kaido’yu alma ihtimali kendisininkinden fazla.Görmedin mi aşağıya çekmeye çalışırken sadece gövdesi çarpıyor kafasını çeviriyor üstüne Law'a saldırıyor anında, herifi ıhlatmamış bile zuhahahah. Bi de isim vermiş saldırıya, Kaido'nun oraya belediye iş makinası çeksek aynı işi görürdü
Şaka maka Luffy de Bigmom'ı tırsıtmış aynı zamanda. Bigmom'ı şöyle gördüğüm için sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. :/
Linlin yine zeki karakter. Arkada durup firsat buldukca tekliyor milleti. Kaido’nun kafatasinin icinde beyin yerine bazlama var amaŞu Kaido ve Lininde, Akainu zekası ve karakteri olsa bizimkileri çoktan yok etmişlerdi.Bu japon mangakalar çok güçlü karakterleri ya beyinsiz çiziyor yada ilgi alakası olmayan kendi yolunda adamlar gibi tasarlıyor.
Ben de öyle düşünüyorum. Bölüm yıldızı konusu Türkçe çıktıktan sonra mı açılıyordu?Bölümün bir yıldızı yok aslında, ama oy kullanacak olsam Killer'a verirdim.
O bence acıktı onun ifadesi o. Her yonkou Kaido gibi elek değildir.Şaka maka Luffy de Bigmom'ı tırsıtmış aynı zamanda. Bigmom'ı şöyle gördüğüm için sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. :/
Bütün açıkları Luffy yaratıyor, bütün focusu Luffy yiyor, en çok kanı Luffy çıkarıyor ama Killer efendi 35 kişinin yardımıyla Kaido üstünde koştu diye bölüm yıldızı oluyor ben de bunu anlamadımBölümün bir yıldızı yok aslında, ama oy kullanacak olsam Killer'a verirdim.
Burnu da akmış
BM su anda daha buyuk problem Kaido’ya kiyasla amaZoro iyi ki BM Chopper'a saldırırken görmemiş. Arca direkt ölü yonkouyla başlardık.