Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002: İmparatorlar, Yeni Nesil'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan çok enteresan ilerliyor savaş.Luffy'nin ekipten daha çok beklenirdi normal şartlarda korku ve telaş ifadeleri ama şuana kadar Kaido ve BM nin Yusuf Yusuf yüz ifadelerini daha çok gördük Oda yavaş yavaş okuyucuyu hazırlıyor ekibin yonkoların en azından birisinin işini bitireceğini bu savaşta. Büyük ihtimalle wano sonunda Kaido indiğinde hiç kimse şaşırmayacak nasıl olur falan demeyecektir hatta savaş başlamadan 2 yonkoya karşı savaşmaları imkansız BM 'nin bir şekilde bu hikayenin dışında kalması gerek diye düşünüyorduk ama şuan ciddi ciddi 2 yonkoya karşı savaşıyorlar ve fena da gitmiyorlar.
 
Onda da mı batırdı yine? Yazıklar olsun... Killer yine akıllı adam sesle içini kesmeyi düşünmek akıllıca. Law yine destekle götürüyor işi. Kid yemin ediyorum hurdacı çıktı.
Görmedin mi aşağıya çekmeye çalışırken sadece gövdesi çarpıyor kafasını çeviriyor üstüne Law'a saldırıyor anında, herifi ıhlatmamış bile zuhahahah. Bi de isim vermiş saldırıya, Kaido'nun oraya belediye iş makinası çeksek aynı işi görürdü
 
Şu Kaido ve Lininde, Akainu zekası ve karakteri olsa bizimkileri çoktan yok etmişlerdi.Bu japon mangakalar çok güçlü karakterleri ya beyinsiz çiziyor yada ilgi alakası olmayan kendi yolunda adamlar gibi tasarlıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık