e bu korsan posterleri göstermelik mi aga. Adamın hakkı o 5bSakazuki'ye niye ödül versinler ?
e bu korsan posterleri göstermelik mi aga. Adamın hakkı o 5bSakazuki'ye niye ödül versinler ?
Sakazuki bildiğimiz Akainu değil mi ? O korsan değilki ben isimleri mi karıştırıyorum ?e bu korsan posterleri göstermelik mi aga. Adamın hakkı o 5b
Öldürmüş Newgate'i, WBnin kafa ödülünü niye vermediler Sakazukiye para olarak diyorSakazuki bildiğimiz Akainu değil mi ? O korsan değilki ben isimleri mi karıştırıyorum ?
WB'yi öldürmediği için almamıştır. WB'ye son vuruşu yapan BB tayfasıydı diye hatırlıyorum.Konuyla alakasız ama bu sakazuki wb’yi indirdiğinde 5b berry ödülü almış mıydı yahu gece gece kafama takıldı.
Aranma posterinde WB'nin ödülü 5 milyar berry. WB'yi yakalayan, getiren veya öldürene bu ödül verilmesi lazım diyor sanırım. Bu yüzden de Akainu bu ödülü aldı mı diye soruyor.Sakazuki bildiğimiz Akainu değil mi ? O korsan değilki ben isimleri mi karıştırıyorum ?
Öldürmüş Newgate'i, WBnin kafa ödülünü niye vermediler Sakazukiye para olarak diyor
Çok yanlış anlamışım olayı, ben de WB'yi öldürdü 5 milyarlık ödül aldı mı diye anlamışım @Wuma yüzünden aklımızı da yitirdikWB'yi öldürmediği için almamıştır. WB'ye son vuruşu yapab BB tayfasıydı.
Aranma posterinde WB'nin ödülü 5 milyar berry. WB'yi yakalayan, getirene veya öldürene bu ödül verilmesi lazım diyor sanırım. Bu yüzden de Akainu bu ödülü aldı mı diye soruyor.
Nami'deki haki eksikliğini kapatır mı acaba ?Nami Zeus'u böyle kullansa Kid Zoro felan kalmaz
Kesin Oda çizmiştir.Kim yaptı bunu ya
Bende diyorum ki kılıç kendi kendine üretmiyor saldırıyı,onu kullanan var.Doğrudan çeviriyi verdim sana.
Big Mom: Dikkat et Kaido, o sıradan bir kılıç değil.
Bildiğim kadarıyla Oda bu soruyu cevaplamıştı. Denizci olarak görevlerini yaptıklarından ödül parası almıyorlar.e bu korsan posterleri göstermelik mi aga. Adamın hakkı o 5b