Hacı enma kendi kendine atak yapamıyor ki bırakın artık enma ayaklarını gözünüzü seveyim. Adam güçlü olduğu için kılıç üzerinde hakimiyet kuruyor. Kullanan kişi basit biri de değil.Yalnız Big Mom onu Enma yüzünden diyor.
Hacı enma kendi kendine atak yapamıyor ki bırakın artık enma ayaklarını gözünüzü seveyim. Adam güçlü olduğu için kılıç üzerinde hakimiyet kuruyor. Kullanan kişi basit biri de değil.Yalnız Big Mom onu Enma yüzünden diyor.
Big Mom'un sözü üzerine konuşuyorum ben yoksa kullanıcıya bir şey demiyorum, Zoro güçlü karakter bence zaten. Ama Big Mom, kılıcı kullanan kişi basit biri değil demiyor o kılıc normal değil diyor.Hacı enma kendi kendine atak yapamıyor ki bırakın artık enma ayaklarını gözünüzü seveyim. Adam güçlü olduğu için kılıç üzerinde hakimiyet kuruyor. Kullanan kişi basit biri de değil.
Doğrudan çeviriyi verdim sana.Öyle bir yazmışsın ki,kılıç sanki Zoro'nun kınından fırlamış kendi kendine,saldırı yapmaya çalışmış.
Zoroculara kızılıyor, dalga geçiliyor ama sırf şu Ryuma ve Zoro çizimi bile Zoro Kaido'yu alacak deme hakkı veriyor.
Alpamis: Zoro tek kılıç saldırısı diyor ama iki eliyle tutmuş. Zorlanmış demek.
Öperim böyle yorumları ?Zoroculara kızılıyor, dalga geçiliyor ama sırf şu Ryuma ve Zoro çizimi bile Zoro Kaido'yu alacak deme hakkı veriyor.
Yemişim güç dengesini : ))
Adama daha fazla done verme gözünü sevim başımıza ne geleceğini biliyorsun xDAlpamis: Zoro tek kılıç saldırısı diyor ama iki eliyle tutmuş. Zorlanmış demek.
Benim adıma konuşmayın lütfen arkadaşlar.Alpamis: Zoro tek kılıç saldırısı diyor ama iki eliyle tutmuş. Zorlanmış demek.
Tam olarak aynı değil. Zoro kolundan destek alıyor, Ryuma ise koluna hiç dokunmuyor.