Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002: İmparatorlar, Yeni Nesil'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümde Zoro'nun gücünün Oden gereksizine bağlanması dışında her şey güzeldi.Özellikle Killer'ın yaptığı saldırı hoşuma gitti.Wano'da en az beklentimin olduğu novanın bu kadar şey başarması takdir edilesi.
 
Oda’nın Zoro’yu “O saldırıyı yapsaydı kesecekti işte tamam gösterdim”diyip aşağı düşürecek gibi hissediyorum :hhh:
Genelde bunu ziltrilyon kere yaptı çünkü
 
One piece serisi bildiğimiz gibi, 1-2 hafta için de tayfa dayak yemeye başlar sonra da araya sözler girer karakterler yansıtılır. Son vuruşu Luffy nin yapacağı bir finale doğru gider.
Killer bu bölüm baya bi şaşırttı beni 1000. bölüm de Killer'ın en önde durması bana göre ilk önce düşecek kişi olması anlamına geliyor. Bundan kaynaklı 1-2 bölüm daha Baya bi Killer göreceğiz.
Big mom Kaidonun gerçekten ablasıymış baksanıza Zoroyu görünce nasıl da ağzı yamuldu korkudan, Aile içi şidddete dönmeden bizim ekip bitirir umarım bu işi.
Law bu huyuyla beni kanser etmeye devam edecek sanırım ölene kadar. Bu kadar ego seride kimse de yoktur sanırım. Savaş bittiğin de ölmez ise Luffy şuna 2 tokat vursun.
Kaido'nun yer çekimine bağlı bir olay kullanarak adayı havada tuttuğunu düşünüyorum. Fakat nasıl olduğu hakkında bir düşüncem yok. Kid'in manyetizmasının uyanışının da dünyanın manyetizmasına bile etki edeceğini düşünüyorum. Adayla bir bağlantısı olabilir.
Law support konumunda diyoruz fakat Luffy nin geleceği görmesi ekibi baya bi zor durumdan kurtaracak. Bknz Killer.
Gelelim zoroya, verdiği poza bayıldım Luffy den çok sanki fişi zoro çekecekmiş gibi hissediyorum. Ayrıca kılıcı biraz uzun gibi geldi bana Zoro'nun alışkın olmadığı bir kılıç uzunluğu diğer alışma süreçleri ile kılıcı kontrol etmesi tahminen 3-4 bölüm sürecek.

Sanji yine yok, ama çatıya çıkacağına inancım var. Biliyorsunuz ki animenin introsun da Luffy Kaidonun ateşini yemiş fakat bir şey olmamıştı. Bu bölüm de bunu gördük. İntrolar ileriye dönük bilgi verebiliyor.

Burada çatının sonlarına doğru böyle bir durumla karşılaşacağız, tabi daha yaralı bir şekilde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık