Bölümde Zoro'nun gücünün Oden gereksizine bağlanması dışında her şey güzeldi.Özellikle Killer'ın yaptığı saldırı hoşuma gitti.Wano'da en az beklentimin olduğu novanın bu kadar şey başarması takdir edilesi.
Büyük ihtimalle kılıcı haki ile kaplamıştır. Teknik gereği de alev çıkmıştır.İşin içinde bir haki olması lazım zaten. Yoksa Kaido'ya etki etmez herhalde. Ama farklı bir çizim.
Yiiaaa şapşiik şeySeni tatlı keltoş bey.
Öyle. O taşanların ne olduğunu merak ettim sadece. Efektler var, belki o efektlerden çözen olur.Enma bir anomali değil mi zaten?
Ben haki olmadığını düşünüyorum olsaydı siyah çizilirdi. Ateş olma ihtimali veya Enma'dan yayılan aura olabileceğini düşünüyorum. Bir miktar da ateş esintisi vardır.Öyle. O taşanların ne olduğunu merak ettim sadece. Efektler var, belki o efektlerden çözen olur.
Zoro bence aşağı düşmez.Sanji suit ile gelip kurtarır çünkü.Oda’nın Zoro’yu “O saldırıyı yapsaydı kesecekti işte tamam gösterdim”diyip aşağı düşürecek gibi hissediyorum
Genelde bunu ziltrilyon kere yaptı çünkü
Önceden bölüme erken ulaşılabiliyordu ama son olaylardan sonra ulaşılamaz hale geldi. Ingilizce çıktıktan sonra türkçe çevrilmeye başlanıyor.şu cuma günü birkerede TR çeviri getirin be
Sanji'yi kim kurtaracak pekiZoro bence aşağı düşmez.Sanji suit ile gelip kurtarır çünkü.