Dünyanın sahibi benim aslan parçası.Her halt ilgilendirir beni

Dünyanın sahibi benim aslan parçası.Her halt ilgilendirir beni
Bir umuttur yaşamak be yuba.Kimseden medet ummadan mı? Killer heyecan yaptı Luffy'nin vurabildiği görünce "aaa bu sefer farklı mı olacak?" dedi. Utanmasa kaptan bu çocuğun yanından ayrılmayalım diyecek.
Ölmeye yer arıyordu ya, çatıda sağ kalabililecek tek bir adam yok şu anda.Jinbei niye ölsün ki ?
Law düşerse çok fena dayak yerler Luffy'i direkt kurtardı. O adam olmazsa oradan çıkamazlar ya.Bir umuttur yaşamak be yuba.
Şimdi önümüzde ki hafta ilk kim düşecek. Benim Oyum Law'a. Bu kadar mobil bir karakter orada çok göze çarpar.
O değil de Law yine bir kolu kaybedince ağlar mı Mugiwara diye.
Geçen sefer adamlar müttefikleri ile böyle bir duruma geldiklerinde sırtlarından hançerlenmişti bu sefer farklı mı olacak demesi gayet mantıklı. Kid ve Killer hiç zarar veremeyeceklerini bildikleri adamlara dalacak kadar gözü karalarsa yine benden övgü alırlar ama yerenleri de anlayışla karşılarım ama daha başlangıç bu bakalım neler olacak.Kimseden medet ummadan mı? Killer heyecan yaptı Luffy'nin vurabildiği görünce "aaa bu sefer farklı mı olacak?" dedi. Utanmasa kaptan bu çocuğun yanından ayrılmayalım diyecek.
2 yıl vegapunk eğitimi =Amiral seviyesiFranky>Kid. Nedense şuan hissiyatım bu yönde. Tabii ileride beni şaşırtabilir.
Big Mom korsanları ortaya çıkmayacak. Oda işini bilir fazla geleni arktan atar.Ne kadar zorlarsam zorlıyım olmuyor, tahminimce marco king ile queeni jinbei ile sanjiye bırakıp yukarı gelecek. Big Mom'ı kaido inene kadar oyalayacak. Big Mom orada fazla şu anda. Marco dayanıklı çar. En azından bir süre tutabilir. Ancak Big Mom korsanları ortaya çıkınca ne olacak hiç bilmiyorum...
Yesinler zaten. Nush İle Uslanmayanın Hakkı Tekrir, Tekrir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir.Law düşerse çok fena dayak yerler Luffy'i direkt kurtardı. O adam olmazsa oradan çıkamazlar ya.
Zoro reis demişti ikisine birden girilmez diye. Söz dinlemedi Luffy. Bir aşçı için dayağı yine ikisi yiyecek.Yesinler zaten. Nush İle Uslanmayanın Hakkı Tekrir, Tekrir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir.
Zamanında BM o canavar sizin boyunuzu aşar dediğinde dinleyeceklerde. Kadın analık yaptı ama dinlemediler. Analarını ezdiler. Şimdi analarından emdikleri burunlarından gelecek. Gelsin az bile. Kim dedi git en güçlü canavarı kızdır diye sana.