Neyi söylemesi onu da anlamadım?Bence ikincisi. Niyeti vardıysa boş boş oturacağına yapsaydı.
@Kuroro
Şimdi anladım.

Neyi söylemesi onu da anlamadım?Bence ikincisi. Niyeti vardıysa boş boş oturacağına yapsaydı.
Atarlı ergen gibi aynıLaw kızgın çünkü zaten kendisi başta kin'i kurtarmak istemişti ama Luffy ilk söyleyince sanki emir almış gibi olmuş.
Tam google çeviri gibi çevirmişim.
Bence tsundere'lik yapıyor. Tek kurtarmak istediğim kişi var o da sensin Luffy-senpai demek istiyor.Law zaten Kinemonları kurtarmaya niyetliymiş o an. Fakat Luffy Law'a yapmasını söyleyince sanki Luffy'nin emri ile yapmış gibi gözüktüğü için bozulmuş Law.
Evet bu şekilde de mantıklı. Klasik; ''sen söylemesen de ben yapacaktım zaten,'' tribi.Neyi söylemesi onu da anlamadım?
@Kuroro
Şimdi anladım.Kendisi zaten orada onları almaya niyetliymiş ama Luffy öyle söyledikten sonra sanki o emir vermiş de öyle yapmış gibi lanse olduğu için öfkeli bir şekilde bundan bahsediyormuş. İngilizcesini yazan yazamamış ama.
![]()
Bana herkesin içinde bir daha şunu yap bunu yap deme diye trip atmış. Evli çiftler mübarekLaw ben yancı değilim ama yaa demiş üzülmüş. Kid de gülmüş.
Kid de frengin ucunda yalnız. Her an <3<3<3 moda geçebilir........Law ben yancı değilim ama yaa demiş üzülmüş. Kid de gülmüş.