Kizaru iyi ama odaklanma problemi ile yavaşlıyor mantık olarak yoksa ışık hızı diyorsunKatılıyorum ama kizarınun meyve logia olarak en sevdiğim
Kizaru iyi ama odaklanma problemi ile yavaşlıyor mantık olarak yoksa ışık hızı diyorsunKatılıyorum ama kizarınun meyve logia olarak en sevdiğim
Doflamingo ve Katakuri karşısında bile yetmeyen haki, iki İmparator karşısında hiç yetmez.Luffy Kata karşısındaki haliyle dahi saatlerce dövüşebiliyordu şimdi ondan çok daha gelişmiştir. Ayrıca zaten yanındaki adamlar sayesinde dinlenme şansı da olacak. Bu dövüş illa Kaido vs Luffy'e evrilecek o aşamada Luffy'nin darbe almama lüksü yok.
Luffy'nin yapması gereken tam olarak budur. Belki Kid bir kaç darbe alıp tekrar kalkabilir neticede Kaido'ya ilk mağlubiyetini nasıl aldı bilmiyoruz. Ama Kral Haki sahibi olduğu Kaido tarafından biliniyor. Luffy ile birebir aynı şekilde yenilip baygınken Kral Haki salmadıysa savunma bakımından kredisi daha yüksek.O kadar yoğun kullanıma hakisi yetmeyebilir, o yüzden sadece saldırı için Haki kullanması ve onun haricinde geleceği görerek darbe almaması daha mantıklı olur.
BM'yi sayma lütfen. Bu Allah'ın belası bir şekilde cehennem olup gidecek. Ana odak Kaido orada. BM gitmezse zaten yazıp yazacağımız hiçbir şeyin önemi yok kafa yormaya değmez.Doflamingo ve Katakuri karşısında bile yetmeyen haki, iki İmparator karşısında hiç yetmez.
odanın ağladığını hiç sanmıyorumSonra vay efendim benim satışlarım niye düşük diye ağlarsın sOda efendi.
Ben Luffy'ye geleceği gördürerek şov yaptırıyorum, siz dayak yedirmeye uğraşıyorsunuz. Koca Ana'yı da saymak lazım, kadın saldırıyor gördüğümüz kadarıyla.BM'yi sayma lütfen. Bu Allah'ın belası bir şekilde cehennem olup gidecek. Ana odak Kaido orada. BM gitmezse zaten yazıp yazacağımız hiçbir şeyin önemi yok kafa yormaya değmez.
Kid'in 2-3 tanesine dayandığı yerde Luffy 4-5'e dayanır.Luffy'nin yapması gereken tam olarak budur. Belki Kid bir kaç darbe alıp tekrar kalkabilir neticede Kaido'ya ilk mağlubiyetini nasıl aldı bilmiyoruz. Ama Kral Haki sahibi olduğu Kaido tarafından biliniyor. Luffy ile birebir aynı şekilde yenilip baygınken Kral Haki salmadıysa savunma bakımından kredisi daha yüksek.
O da doğru. Adamın serisi için bile biz üzülüyoruz anasını satıyım. :/odanın ağladığını hiç sanmıyorum
Cümlelere zahmet olmazsa büyük harfle başlarmısın nimetboğan.odanın ağladığını hiç sanmıyorum