Daha iyisini görmediğimi daha önce söylemiştim. Kıymetini biliyoruz reisin.Battal reis gibisi var mı? Adam forumun tamamıyla tek kapışmıştı.
Daha iyisini görmediğimi daha önce söylemiştim. Kıymetini biliyoruz reisin.Battal reis gibisi var mı? Adam forumun tamamıyla tek kapışmıştı.
SöylemeSöylemedi demeyin Zoro Kinnemonun oğlu çıkacak.
Sanji'yi işlemesini gerektiren bir durum yok. Luffy ana karakter, Zoro ana karakterin en yakını olan yan karakter. Sanji sadece bir yan karakter . Hani bunu Sanji'yi aşağılamak için söylemiyorum. İçerik gereği böyle. Bu yüzden Oda'nın Sanji'yi işlemesine gerek bile yok. Ki Oda dediğimiz adam Zoro'yu bile işlemiyor.Sanji'yi çok güzel işeyebilirdi, örneğin yukarda Kaido ile kınlar kapışırken Sanji bütün ekibe aşağıdaki düşmanları bitirmelerini söyler daha sonra 2 yıl içinde öğrendiği bir tarifle tekrar enerjilerini geri kazanmalarını sağlayabilirdi Jack yada Queen'le de kapışıp finalini yapardı, 2 yıl eğitim esnasında gösterilen tarif goygoyunun da bir anlamı olurdu, gücüne de vurgu yapılırdı daha sonra da bütün ekip yukarı çıkar, 2 yonkou karşısında 4 yetersiz artı Zoro değil bütün tayfaları görürdük. Şuan ne yukarısı bizi ikna edebilir galibiyetine ne aşağısı, gerçi aşağıda Marco var yine oluru var.
Bunun yerine ne yaptı peki aman elinizi kaldırmayın yukarı çıkacaksınız enerjinizi koruyun, bu ne len Bu çocuk yıllarca tarif aldı nesine saklıyor düğün gecesine mi ?
Dün fake spoiler geyikleri çevirirken birisi garip bir Zoro görseli atmıştı. Orada bir şey durduruyor gibiydi Zoro aslında.Koreliden belki bugün veya yarın çizim gelebilir. Kendisi hasta olduğu için çizim yapamadığını söylemiş.
Millette ne göz var, ben bir şey anlamadım o resimden.Dün fake spoiler geyikleri çevirirken birisi garip bir Zoro görseli atmıştı. Orada bir şey durduruyor gibiydi Zoro aslında.
Tüm görseller büyük ihtimalle fake. Araplardan, Koreliden veya Redon'dan gelmedikçe çoğu fake olduğunu söyleyebiliriz.Dün fake spoiler geyikleri çevirirken birisi garip bir Zoro görseli atmıştı. Orada bir şey durduruyor gibiydi Zoro aslında.