Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'nun ateşi kesmeyi öğrenmesinde bir sıkıntı yok bence eğer teknik kopyalanabilecek bir teknik ise PH'da alt yapısı vardı Luffy nasıl g2 ve g3'ü kopyaladı ise Zoro'da kopyalamış olabilir eğitime gerek yok illaki bence.
 

Üye silindi 1004

Sanji'yi çok güzel işeyebilirdi, örneğin yukarda Kaido ile kınlar kapışırken Sanji bütün ekibe aşağıdaki düşmanları bitirmelerini söyler daha sonra 2 yıl içinde öğrendiği bir tarifle tekrar enerjilerini geri kazanmalarını sağlayabilirdi Jack yada Queen'le de kapışıp finalini yapardı, 2 yıl eğitim esnasında gösterilen tarif goygoyunun da bir anlamı olurdu, gücüne de vurgu yapılırdı daha sonra da bütün ekip yukarı çıkar, 2 yonkou karşısında 4 yetersiz artı Zoro değil bütün tayfaları görürdük. Şuan ne yukarısı bizi ikna edebilir galibiyetine ne aşağısı, gerçi aşağıda Marco var yine oluru var.

Bunun yerine ne yaptı peki aman elinizi kaldırmayın yukarı çıkacaksınız enerjinizi koruyun, bu ne len :oleyo2: Bu çocuk yıllarca tarif aldı nesine saklıyor düğün gecesine mi ?
Sanji'yi işlemesini gerektiren bir durum yok. Luffy ana karakter, Zoro ana karakterin en yakını olan yan karakter. Sanji sadece bir yan karakter . Hani bunu Sanji'yi aşağılamak için söylemiyorum. İçerik gereği böyle. Bu yüzden Oda'nın Sanji'yi işlemesine gerek bile yok. Ki Oda dediğimiz adam Zoro'yu bile işlemiyor. :oleyo2:
 
Gün Zoro'nun günüdür. İçindeki saklı gücü çıkarma günüdür. Zoro 21 yıl boyunca virgin olarak takılan ve gerdeğe giren insan modelidir. Kaido'nun kellesini koltuk altına alacak reis!

Kaido'dan bir ufaktan altına kaçırmasını bekliyorum Zoro ona saldırdığında. Hadi bakalım.

Bu arada Chad Luffy'de şeklini yapmaya devam edecektir.

Orada eğreti duran tek bir varlık var BM. Ulan bu kadınla Luffy haricinde kimsenin sıkıntısı yok. Diğerleri de Kaido'ya bilenmiş durum. Hayırdır yani?
 
Koreliden belki bugün veya yarın çizim üzerinden spoiler gelebilir. Kendisi hasta ve yorgun olduğu için çizim yapamadığını söylemiş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık