Şu an tek karakter bazında bakarsak Luffy ve Sanji fanlarını bir araya getirmeden Zoro daha fazla gibi duruyor sanki. Eskilerden değilim ama benim gördüğüm kadarıyla öyle.40 oy var la burada, 100, 200 oy kullanılmış anket vardı. Sen de bal gibi biliyorsun sitede en fazla Luffy fanları var sonra Zoro sonra Sanji, Luffy ve Sanji aynı olduğu için konu Zoro olunca her halükarda azınlık Zoro'da. Ben yıllardır takip ederim forumu başa baş gittiği dönemler olmuştur ama genelde Luffy fanları çoğunluktadır.
Bu doğruysa keyiflenirimNew updates from 101.106
-The reason Enma is known as the hell sword is because it allows the user to easily cut fire.
@Alpamis
Zoro değil Enma kesmiş ateşi
9 avel bunu kevgire çevirince Kaido'nun kesilme şeysini falan da geçmiş olmalıydık oysa. Bu geçmişe bağlılığı abartmıyor musun:dKaido'yu yüzeysel değil, Oden gibi kesecek. Sen hala bahaneler sunacaksın. Tüm bunlara ihtimal vermezdin 1 yıl önce. O ızdırap sana yeter fjdşfksşdg
@Roronoa Zoro ne hainlik yapmışOlsun biz en büyük Zorocu @Alpamis e sahibiz. Adeta Arabistanlı Lawrence gibi yeni Zorocuların oluşmasını sağlıyor, adeta Aziz Yıldırım gibi kendi 'ekibini' içten çökertiyor Adam İtachi çıktı Rıza Baba.
Bu hizmetleri asla unutulmamalı.
Buna karşılık aramıza hain olarak sızan @Roronoa Zoro gözümden kaçmıyor.
Wg'den birisi benim burda yaptığım şakayı çalmış.New updates from 101.106
-The reason Enma is known as the hell sword is because it allows the user to easily cut fire.
@Alpamis
Zoro değil Enma kesmiş ateşi
Düşünce özgürlüğü var,istediğini yazabilirsin.İstersen yirmi de banane ?Eksik yapmışız. Luffy 10 gömlek üsttedir.
eveeeet zoroya şak şak yapıyoruz. devamı nerde?
Devamı gelecek bölümde.Bu sefer Zoro'nun Kaido'yu kestiğini göreceğiz.eveeeet zoroya şak şak yapıyoruz. devamı nerde?