Benim cümlemden bunu anladıysan doğru bir söz söylemiş olduğum ortaya çıkıyor.Niye Luffy fanı söyleyince değerli mi oluyor :/
Benim cümlemden bunu anladıysan doğru bir söz söylemiş olduğum ortaya çıkıyor.Niye Luffy fanı söyleyince değerli mi oluyor :/
AlGerçek bu, aç anketini görelim istersen azınlık mı çoğunluk mu, gerçi açılmışı var
Eksik yapmışız. Luffy 10 gömlek üsttedir.En çilekeş Sanjicilerdir lafım yok yarın bir gün şov yapar,gün senin olur.
Ama cidden son zamanlarda Zoro ile çok dalga geçildi ben okadar Zoro savunmazdım.
Luffy beş gömlek üstte demek nedir.
Kinemon çöpü sulong’ların ve yc3 ligi adamların yanında işe yarasın diye rakip ateş atıyordu. Burda o ekmeği zoro yiyor. Garibim ne yapsın kidd’le luffy’nin yanında anca support’luğa yarıyor mangaka bugünlerin hazırlığını yıllar öncesinde yapmış işte ateş kesme olmasa işe yaramayacak. Yakında kinemon gibi kendinden 5 gömlek yukarda adamlarla grup saldırısı da yapar işe yaramış gibi görünür./s
Zoro fanlarına akılsız demişsin, benim anladığım o.Benim cümlemden bunu anladıysan doğru bir söz söylemiş olduğum ortaya çıkıyor.
Olsun biz en büyük Zorocu @Alpamis e sahibiz. Adeta Arabistanlı Lawrence gibi yeni Zorocuların oluşmasını sağlıyor, adeta Aziz Yıldırım gibi kendi 'ekibini' içten çökertiyor Adam İtachi çıktı Rıza Baba.Zoro'cular sitede azınlık ama
40 oy var la burada, 100, 200 oy kullanılmış anket vardı. Sen de bal gibi biliyorsun sitede en fazla Luffy fanları var sonra Zoro sonra Sanji, Luffy ve Sanji aynı olduğu için konu Zoro olunca her halükarda azınlık Zoro'da. Ben yıllardır takip ederim forumu başa baş gittiği dönemler olmuştur ama genelde Luffy fanları çoğunluktadır.Al
[Anket] - En Sevdiğiniz Hasır Şapka Üyesi
Hazır popüler karakter anketi yapılıyorken yalnızca tayfayı kapsayan bir anket açmak istedim.Kimin hangi karakteri sevdiği az çok belli olsada yine de ankette görelim. Tayfa Üyeleri Monkey D. Luffy Tayfamızın kaptanıdır kendisi. Sevenleri, onu yalnızca gücü için değil insanlara yaptığı büyük...www.korsanfan.com
Enma power up değil moruqNew updates from 101.106
-The reason Enma is known as the hell sword is because it allows the user to easily cut fire.
@Alpamis
Zoro değil Enma kesmiş ateşi
Mihawk derim hep.Demek sadece admirals fanı değilmişsin................