Eşini kurtardı ya.. Yoksa Kin'emon ...old mu?
Eşini kurtardı ya.. Yoksa Kin'emon ...old mu?
Zoro ders 1. ateş nedir nasıl yakılır. Zoro ders 2. ateş kullanıp havalı olduğu zannedenlerin havası nasıl söndürürülür.Yukarıdaki hepsi bir şeyler yapıyormuş, bilgi paylasanin bir Zoro ilgisini çekmiş herhalde. Kid ve Killeri da bekliyorum merakla
Bilmiyorum. Yazılanlara göre söylüyorum sadece.Eğlenirken mi dert ediyorlar şimdi orası karıştı biraz
Dert ettiğimi kim söyledi? İlla yazımın sonuna şu şekilde "?" emoji falan mı koymam gerekiyor.Sen niye içerledin ki bu kadar
2y sonrası demişti sanırsam alevli kılıcım olsa diye.Belki enma alışma aşamasında belki daha önce ''öğrendi'' yapar mangaka.Malum teknik çalışmadan teknik bilen tek tayfa hasır şapkalarFark etmez aslında M1 olayında sanki daha önceden biliyordu. Anlık olmuş bile olabilir.
Eski kafa manasında yazdım. Sen bizim hanımı kurtarmışsın sana ata yadigarı tekniği öğreteceğim demiştir. Yarım günde geleceği görmekten iyidir her türlü Kin'emon ustanın öğretisi.
Bence Zoro haki öğrendikten sonra adam akıllı bir güç artışı göstermedi bu normal hali.Aslanım koçum Zoro. 10 bölüm daha aktif dövüşsen amiral tekleyecek seviyeye gelirsin. Diğerleri dövüştüğü bölüm başına 3'lük bir artış sergilerken bu oran Zoro'da 10-15 falan. Buradan anladığımız kadarıyla gelişim hızı açık ara en iyi ve en potansiyelli kişi.