Ulan geçen hafta Luffy Kaido'nun yüzünün ortasına çaktığında bile bu kadar coşmamıştım. Zoro fanlarına bakınca üzüldüm lan. Gariplerim daha spoiler ile bu kadar coşabiliyorlar. Oğlum alt tarafı manga lan. Bu kadar dert etmeyin.
Yukarıdaki hepsi bir şeyler yapıyormuş, bilgi paylasanin bir Zoro ilgisini çekmiş herhalde. Kid ve Killeri da bekliyorum merakla14 gün spoiler bekleyip, Zoro şovla kepenk açan Soba dükkanı sahipleri
Rakip belli red dog.Bu bölüme özel avatar güncel
Sonuç belli yeşil kafa ''kesiyor'' ?
Eğlenirken mi dert ediyorlar şimdi orası karıştı birazUlan geçen hafta Luffy Kaido'nun yüzünün ortasına çaktığında bile bu kadar coşmamıştım. Zoro fanlarına bakınca üzüldüm lan. Gariplerim daha spoiler ile bu kadar coşabiliyorlar. Oğlum alt tarafı manga lan. Bu kadar dert etmeyin.
Sen niye içerledin ki bu kadarUlan geçen hafta Luffy Kaido'nun yüzünün ortasına çaktığında bile bu kadar coşmamıştım. Zoro fanlarına bakınca üzüldüm lan. Gariplerim daha spoiler ile bu kadar coşabiliyorlar. Oğlum alt tarafı manga lan. Bu kadar dert etmeyin.
Fark etmez aslında M1 olayında sanki daha önceden biliyordu. Anlık olmuş bile olabilir.Zoro'nun bu tekniği ne zaman öğrenmiştir?
Zoro bu tekniği ne karşılığında öğrenmiştir?Zoro'nun bu tekniği ne zaman öğrenmiştir?
2 haftadır spoilersızlıktan kuruyan Sanji'cilere dedim onu. Çatıdakiler icraat adamı, tabi birşeyler yapacaklar.Yukarıdaki hepsi bir şeyler yapıyormuş, bilgi paylasanin bir Zoro ilgisini çekmiş herhalde. Kid ve Killeri da bekliyorum merakla
Eşini kurtardı ya.. Yoksa Kin'emon ...old mu?Zoro bu tekniği ne karşılığında öğrenmiştir?