Trollüz biz ne anlarız manga yorumlamaktan ??Derin lütfücüler rahat durmuyor xD
Trollüz biz ne anlarız manga yorumlamaktan ??Derin lütfücüler rahat durmuyor xD
Aynen zaten aksi şekilde olsa vol1 kullanan Hyo Emice kendi kırardı kelepçeyi.Evet.İçten parçalıyorsun çünkü.Dıştan müdahale olunca bomba anında patlıyor.
O sadece 1 Sentomaru'nun şiddetli versiyonu.Tasma olayı içten patlatma.Ray in yaptığı vol 2 değil mi? kafalar yandı yine hahah Hakisini filin içinden geçirmişti fena bir sahneydi.
Animeseki sahneyi hatırlıyor arkadaş. Orada ışın fırlatıyordu Ray.O sadece 1 Sentomaru'nun şiddetli versiyonu.Tasma olayı içten patlatma.
Ben çok net hatırlıyorum Killer olayında adamların üç tane temel dayanağı vardı.Trollüz biz ne anlarız manga yorumlamaktan ??
Orası belli değil. Temas oldugu için vol1 olabilir. Net öğrenmek için vol2 kullandığındaki tepkilerin farklı olmasından ya da temassız olmasından anlayabilecegiz.Peki bu Luffy Kaido ya vurduğunda vol 1 i mi kullandı?
Işın değil devasa bariyer gibi birşey Barto'nun yaptığına benzer.Bunu silah olarak kullanıp kamyon gibi çarpıyor.Animeseki sahneyi hatırlıyor arkadaş. Orada ışın fırlatıyordu Ray.
Ek olarak günlerdir zehirli şeyler yiyip içiyor reyis.Silah olayından Killer'e artı yazılır bu gerçek ama yok aklı firardaydı yok fiziksel olarak zayıftı vesaire görüldüğü gibi onlarla ilgili bir olay yok. Silah olayı Killer'e artı sağlasa bile Zoro hem bir silah eksik dövüştü hem de iki vs bir attı o yüzden Reis farkını konuşturmuş.
Kaptan olmamasına rağmen nova olan 2 kişiden biri tabi ki boş değil. Fakat Killer ile Zoro çok farklı dünya, farklı lig adamlar. Law ile Kid-Luffy denk dediler zamanında denk olmadıkları daha Dressrosa'da belli oldu. Denk denilen adamlar arasında bile çok belirgin bir fark varken Zoro gibi serideki başat güçlerden biriyle Killer'ı karşılaştırmak olmaz aga. Killer belli ki Hawkins, Apoo gibi adamlardan güçlü ama bu Zoro'yla yakın demekler değil.Zoro ile ben de kıyaslamam ama bence boş adam değil.