Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.

Luffy vol 1 öğrenmeye çalışırken hem sentoumaru’yu hem reyleigh’i hatırlıyor. Ama hatırladığı şey rey’in file duvarla vurması. Reyleigh de duvar yaptım vurdum diyor orda. Luffy de hyo’nun vol 1’i görünce “aha yapmaya çalıştığım şey bu” diyor.
Kelepçe kırmak vol2 miydi peki?
 
Aylardır söylediğim çıkacak gibi duruyor.Big Mom baya fazla orada.Bizimkiler bıraktım ikisini tek Kaido yu bile nasıl alacaklar.Şimdiden söylüyorum dışarıdan bizim veletlere büyük bir destek gelmezse bu saçmalığı nasıl zıçıp batıracak hep beraber göreceğiz.
 
Şöyle ki, Luffy ilk başta daha BM hapishanedeyken vol1'î kullanmıştı ama vol2'yi en son antrenmanda öğrendi gibi anladım ben. Vol 1, hakiyi tek bir noktada toplama, vol 2 ise o hakiyi salma gibi bir şey.
Bunu sentoumaru, rayleigh (fil nakavt ederken) Hatta 3 amiral MF'da aynı anda falan kullanıyordu. 2Y öncesi. Değil mi?
 
Vol2 sadece temassız oluyorsa o da garip. O zaman viteslerin saldırı anlamında bir önemi kalmıyor diyebilir miyiz? Sonuçta vites açmadan da hakisini toplayabilir ağaçta yaptığı gibi.
Belki de hem atağın guxunden istifade etmek hem de içten yikimla ek bir hasar daha ortaya çıkarmak için temassız değil de her ikisini bir arada kullanıyordur. Dövüş içerisindeki durumlara göre daha iyi anlaşılır bu durum beklememiz lazım. Ama temassız vurup da daha ağır hasarlae vermeye ve tepkiler daha da değişmeye başlar ise red rock vo1 ile yapılmış olduğu anlaşılır.
 
Kelepçe kırmak vol2 miydi peki?
Evet. Hyo vol 1’e sahip ama kelepçe kıramıyor. Luffy’nin de kelepçe kırdığını görünce “senin yaptığın haki benim öğretmeye çalıştığımdan ilerde” diyor.

@Alpamis

Eğer vol 1’le parçalamaya kalkarsa bu normal kaba kuvvetle kırmaya çalışmak gibi olur. O da kelepçenin patlamasına sebep olur muhtemelen.
vol 2 sayesinde kavrayıp içerden yok edince onu hemen fırlatma şansın oluyor. Kırılabilir mi bilemeyiz ama kaba kuvvetle kırmaya çalıştığında bipliyor diye kimse tüm gücüyle denemedi zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık