Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de görsellerden dolayı yanıldım. Mesaja güncelleme yapmadım, senin yazmanı bekledim. Açıklamada soldaki görsel vol2 olarak anlatılıyormuş ama ağaca yaptığından farklı duruyor. Bir darbe ve parçalanma. Ağaçta ise ön taraf sağlamken içten patlıyor. Alttaki gibi açıklaması işte. Biraz sıkıntılı açıklamış Oda. Şundan eminim; kınlar, Kaido'ya karşı vol1'i kullandılar ama vol2'yi bilmiyorlardı. Luffy, ilk Kaido dövüşünde, muhtemelen vol1'i bile kullanmadı. Şimdi ise muhtemelen vol2'yi kullandı. Vol2'yi saldırıda, vol1'i savunmada kullanacak olabilir.
Evet açıklamadan insan bir haki akışı bekliyor ama taşla ilgili her iki görselde de öyle bir çizim yok. Kaba kuvvetle görünmez haki sayesinde taş parçalanıyor gibi.

Ağaç sahnesinde ise haki içeri akıyor kabuk zarar almasa da içten ağacı arkasına kadar yok etmiş. Bu yüzden belki de vol1 ile vurdu sadece diye düşünüyorum.

Vol2 de temas olmuyor. Temassız vurup da kan alırsa anlaşılır Red Roc vol 1 imiydi değil miydi diye.
 
Son düzenleme:
Silahlarım olsa dalağını sökerdim Roronoa diyor neyini dikkate almayalım. :)
Yenilmiş acısı var,Zoro'nun da kılıcı yoktu ama buldu çözümü.Killer'de bulaydı bir çözüm.

Zaten Zoro boş yapma sonuç değişmezdi diyor,yine de zorlar biraz Zoro'yu.

İşin ilginç tarafı Killer kaybettiğini kabul etmiş,fakat forumda berabere kaldılar falan denilmişti.
 
Hayatının en büyük amacını Luffye yaptıran adam mı büyükmül vay beee. Sağ Kolu'nun serideki Rolü Çöpper gibi Süs köpeği.. Kid yanlız Law' Lordken bile ödülü ondan yüksek 470 > 440. Uyanışsız Doftan tokat yemek yerine. Tatlı komutanı yarmış. Bm'den istediği şeyi çalıp kamış. Tıpkı Luffy gibi. Kaido'dan tek yiyip oturdu ama Luffy'de aynı duruma düştü.. Shanksa kol vermiş ittifak toplayıp yeniden saldırmaya gidecek kadsr gözü dönmüş ve güçlü bir adam. Tarihteki en şansız korsandan esinlenildiği için dahaca bir şeyini görmedin ama bu haliyle bile Law yancısını tokatlar.
Aga schi olunca ödül yükselmesi duruyor. Zaten benim söylemek istediğim de Law>Kid değil ki. Kid'in yaptıklarına bakınca yenilgilerden başka bir şey göremiyorum ben. Bu kadar yenilgiye rağmen Luffy ve Law'a karşı iddialı konuşabilmesi mesnetsiz ve temelsiz geliyor bana. Boş konuşuyor yani. Luffy ve Law'ın yaptığı işlere bakınca adamlar başarılı değil mi. Denizciler bile bu ikiliyi Kid'den daha tehlikeli buluyor ki Amiral gönderip kellerini istiyor. Kid'in peşine daha bir tane denizci takılmamış.
 
Şimdi Sentomaru Vol 1 mi atıyor Vol 2 mi ?
1.

Luffy vol 1 öğrenmeye çalışırken hem sentoumaru’yu hem reyleigh’i hatırlıyor. Ama hatırladığı şey rey’in file duvarla vurması. Reyleigh de duvar yaptım vurdum diyor orda. Luffy de hyo’nun vol 1’i görünce “aha yapmaya çalıştığım şey bu” diyor.
 
Evet açıklamadan insan bir haki akışı bekliyor ama taşla ilgili her iki görselde de öyle bir çizim yok. Kaba kuvvetle görünmez haki sayesinde taş parçalanıyor gibi.

Ağaç sahnesinde ise haki içeri akıyor kabuk zarar almasa da içten ağacı arkasına kadar yok etmiş. Bu yüzden belki de vol2 ile vurdu sadece diye düşünüyorum.

Vol2 de temas olmuyor. Temassız vurup da kan alırsa anlaşılır Red Roc vol 1 imiydi değil miydi diye.
Vol2 sadece temassız oluyorsa o da garip. O zaman viteslerin saldırı anlamında bir önemi kalmıyor diyebilir miyiz? Sonuçta vites açmadan da hakisini toplayabilir ağaçta yaptığı gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık