5ch'ye spo geçse korelilerin sitelerinde gezmezler manga okicaz diye :d5ch'de ki spoiler doğru muymuş?
5ch'ye spo geçse korelilerin sitelerinde gezmezler manga okicaz diye :d5ch'de ki spoiler doğru muymuş?
Bir de gitmiş Kızıl a atarlanmış Kolu vermiş hahaha
Okuyor mudur bilmem. Bu büyük bir iddia.Ben engelliyim ya zaten. Ara sıra takılıyorum böyle. Ama okuyur yine bizim mesajları bence. Hani belki çekiniyorsa ilk adımı biz atarız yine. Bizim elemanın severi sonuçta. El atmak lazım.
Ya yürü git bu kadar ucuzluk olmaz.Sana troysi gibi Sables çakasım geldi şu anBana bunu yaptırma
Kizarunun saldırısı çok az. Luffyde dayak arsızı. Dövüş ilerledikçe irade koyuyor reyiz. Birde g4 ciddi hızlı bir form. Snake man falan aman Allahım. Akainuyu bilmem hakisi yetmeyebilir. Aokijiyi alır amaLuffy Akainu'ya vb. daha çok zarar verir. Adamın birçok zaferi hız ve belirsizlik üzerine kurulu. Bunlarla Kizaru'ya karşı şansı yok daha.
Amirallerle kıyasladın diye Luffy'yi bile itin bir yerlerine sokan ben Dof'a neler yaparım hiç düşündün mü ey MW?Ya yürü git bu kadar ucuzluk olmaz.Sana troysi gibi Sables çakasım geldi şu an
Ben onu bunu bilmem Luffy şu an amirallerin üzerine çıkmış Kaido tasdikliyor.Oden ve Shanks gibi adamların ona yaşattıklarını hatırlıyor.Fuji,Kizaru falan bunları yaşatamaz.Her şeyi de güce yorarsan bu şekilde zorlanıyordun sonra. İlla güç olmasına gerek yok. Oden bunu deldiğinde de Denizci ismi saymadı. Vadi olayı olmasına ve Garp orada olmasına rağmen mesela. Korsanın korsanla işi oluyor genelde. Kaido'nun nasıl bir hayali olduğunu düşünürsük aslında isteyip de ulaşamadığı korsan özelliklerine sahip kişileri kıskanmış bile diyebiliriz.
Kizaru içten patlamalı haki bilmiyor mu? Niye kan alamasın?Ben onu bunu bilmem Luffy şu an amirallerin üzerine çıkmış Kaido tasdikliyor.Oden ve Shanks gibi adamların ona yaşattıklarını hatırlıyor.Fuji,Kizaru falan bunları yaşatamaz.
Bilse Rayleigh-san diye önünü iliklemezdi.Kizaru içten patlamalı haki bilmiyor mu? Niye kan alamasın?
Bu ne?Bilse Rayleigh-san diye önünü iliklemezdi.