G4 + patlamalı haki kan alırGözlem bir yere kadar, daha Kaido'ya ayak uyduramıyor. Reis o hızla Luffy'ye ölü yaprak vuruşu yapar.
G4 + patlamalı haki kan alırGözlem bir yere kadar, daha Kaido'ya ayak uyduramıyor. Reis o hızla Luffy'ye ölü yaprak vuruşu yapar.
Reis kaldır Alpa'nın engeli de hepimiz rahatlayak. Bak bu dönem son barış ortamı gibi bir şey. Yakında daha büyük Zoro-Luffy savaşları yaşanacak. O zaman hiç şansımız kalmaz. Hadi ilk adımı biz atmış olalım.Spoiler Zoro'dan geçilmiyor lan. Var mı spo'nun meali ?
Bi yükseldin ama sen de engellisindir bence.Reis kaldır Alpa'nın engeli de hepimiz rahatlayak. Bak bu dönem son barış ortamı gibi bir şey. Yakında daha büyük Zoro-Luffy savaşları yaşanacak. O zaman hiç şansımız kalmaz. Hadi ilk adımı biz atmış olalım.
Ben en sevdiğim karakterleri gömen biriyim ekseriyetle senseyciğim, Kizaru'ya durur muyumSen yapma bari, Beckman sahnesi Oda'nın şakası.
Ben engelliyim ya zaten. Ara sıra takılıyorum böyle. Ama okuyur yine bizim mesajları bence. Hani belki çekiniyorsa ilk adımı biz atarız yine. Bizim elemanın severi sonuçta. El atmak lazım.Bi yükseldin ama sen de engellisindir bence.
Luffy Akainu'ya vb. daha çok zarar verir. Adamın birçok zaferi hız ve belirsizlik üzerine kurulu. Bunlarla Kizaru'ya karşı şansı yok daha.G4 + patlamalı haki kan alır