Akainu tarafından öldürülmek için.Luffy istediği zaman kolunu yakar, Zoro kılıcını yakar , Sanji bacağını yakar... Meyve olmadan da ateş çıkarılabiliyorsa Sabo niye yedi o zaman o meyveyi ?
Akainu tarafından öldürülmek için.Luffy istediği zaman kolunu yakar, Zoro kılıcını yakar , Sanji bacağını yakar... Meyve olmadan da ateş çıkarılabiliyorsa Sabo niye yedi o zaman o meyveyi ?
Burayı manga sslerine boğardım ama malum energy kalmadı artık bende de keke:ddMangadan bağımsız takıldığını her defasında belli etmek zorunda mısın
Sabo, Ace'in Enayisi.Luffy istediği zaman kolunu yakar, Zoro kılıcını yakar , Sanji bacağını yakar... Meyve olmadan da ateş çıkarılabiliyorsa Sabo niye yedi o zaman o meyveyi ?
Yani kartlar tekrardan dağıtılacak. Zoro'nun Sanji'yi yenme konusunda artık hiçbir engeli yok.Zoro'nun ateşi kesmesiyle beraber artık kabul ediyorum. Zoro>Sanji oldu bu bölümle beraber. Mutlu musunuz?
@Mr.Bushido @Roronoa Zoro @Yubashiri-sama
Anca ciddi kapışabilecek seviyeye gelmiştir. King'in gaasını yamultan zırhı aşabilecek gücü de var sayalım hadi. Hızına nasıl yetişecekSanji'yi yenebilsin diye Zoro'ya ateş kesme özelliği veren adam gibi adam Eiçiro Oda
YK2'ye köpek çekiyor aslanım. Ulan Luffy böyle posta koymadı hapishanede be!
Gel seni Zoro’cu yapalım Jac...Zoro'nun ateşi kesmesiyle beraber artık kabul ediyorum. Zoro>Sanji oldu bu bölümle beraber. Mutlu musunuz?
@Mr.Bushido @Roronoa Zoro @Yubashiri-sama
Direkt YC üstü Zoro.YK2'ye köpek çekiyor aslanım. Ulan Luffy böyle posta koymadı hapishanede be!