Kızıl Şahin'in orijinal yazılışı Ateş Yumruk Tabancası :/ Ace'in lakabı da Ateş Yumruk. Bağlantı kurmuş animeciler.Bu da anime filleri herhalde. Her ateş kullanan Ace'in tekniğini mi kullanıyor yahu.
Kızıl Şahin'in orijinal yazılışı Ateş Yumruk Tabancası :/ Ace'in lakabı da Ateş Yumruk. Bağlantı kurmuş animeciler.Bu da anime filleri herhalde. Her ateş kullanan Ace'in tekniğini mi kullanıyor yahu.
Mangadan bağımsız takıldığını her defasında belli etmek zorunda mısınMesele tükürük yalamak ise kimse Zoro'nun eline su dökemez?
"Çatıya çıkmak gibi bir niyetim yok. Korsanfan'daki arkadaşlarım durumun farkında zaten" - Roronoa ZoroAslında bu resim fake Yuba’cığım...
Zoro gerçkte burada şöyle diyor; “Ben buraya uçan altılıdan birini indirmek için geldim” slsksksls
Yaptın mı güzel yapıyon hee makarayı.???Yani kız kaçıran , havai fişek felan mı kastediyon?
Hala kutu kola savunmasını aşamaz Zoro.Sanji'yi yenebilsin diye Zoro'ya ateş kesme özelliği veren adam gibi adam Eiçiro Oda
Ace'in dayak yeme nedeni belli oldu.Luffy istediği zaman kolunu yakar, Zoro kılıcını yakar , Sanji bacağını yakar... Meyve olmadan da ateş çıkarılabiliyorsa Sabo niye yedi o zaman o meyveyi ?