Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu foruma girdiğimden beri neler kabul ettim, kaç kere yanıldığımı söyledim... Keşke herkes bunu yapabilse. (Yanılanlar için söylüyorum. Yanılmadığına inanan birisi için zaten geçerli değildir.)

Law'da da çok sıkıntı yok bence. Çünkü zaten o konumdaydı. Adam kaçtır tayfasını bırakıp bizimkilerle takılıyor. Tercihi bu yönde demek ki. Saygı duymak lazım. :flaugh:
Ben Zoro>Sanji diye kabul ettim artık daha fazlasını bünyem kaldırmaz. :D
 
Kid'in vardır g4 eşdeğeri saldırıları. 9 Kın'ın saldırıları da Luffy'den güçlü değildi ki zaten, sadece onlar zarar verebiliyordu Luffy veremiyordu, mevzu buydu. Sadece Luffy fanları Red Roc'u basic Luffy gibi yorumluyordu o durum absürttü, ben onu belirttim. Yoksa o saldırıdan güçlüdür o şundan güçlüdür diye bir şey demedim.
Yok red roc 'ta ben o haki efektini göremeyince acaba dedim ama net bir şey yazmadım o konuda. Aynen genel anlamda aynı düşünüyoruz. Şu an Luffy'nin yeni hakisiyle birlikte anlaşılan en ciddi hasarları Luffy verecek gibi duruyor. Mangaka o imayı yapıyor gibi yani. 2. olarak da Enmasıyla Zoro ön plana çıkartılabilir gibi. Çünkü Zoro Enma'dan bahis açıyor. Kid'te Kaido'nun öyle hasar almasına şaşırıyor olması da ondan hasar anlamında beklentiyi düşürmeme yol açıyor.
 
Killerin Zoroya bu silah elimde olsa ölürdün demesi cik saçma oda ikisi arasındaki güc farkını çok açtığını farkedip böyle kurtarmaya çalışıyor.
 
Kaido bölüm sonu konuşması ile bu dövüşte iki Yonko'nun nasıl ineceğinin anahtarını varmış sanki. Bu iki canavar karşılarındaki novaları hala pek umursamıyorlar ancak savaşın sonunda ayakta kalanların Korsanlar Kral'ı olmaya bir kaç adımı kalacak diye düşünüyorlar. Bu durumda ikisi de diğerinin gücünün kırıldığını hissettiği anda savaşı üç cepheli bir hale getirmesi çok muhtemel. Yani Kaido Korsanlar Kral'ı olmak hakkındaki lafı Linlin'e karşı söylüyor. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı.
 
Law'a laf etmemin sebebi Sanji'nin çıkamaması ve Zoro'nun çatıya çıkması mı cidden?
Onun dışında işin şakasındayım ben
İnsanlar spoilerlara bakıp rehavete kapılıyor. Yine bu insanların çoğunluğun verdiği güvenle Law'a laf ettiklerini düşünüyorum. Birçok hayran, sevdiği "X" karakteri yerine "Y" karekteri gösterilince bile o "Y" karakteri ile dalga geçip kendini rahatlatmaya çalışıyor. Daha önce bir sürü spoiler verildi önceki bölümlerden, o zamanlar yine böyle şeyler oldu. Law, Kaido'ya kayalar fırlattığı için forumdaki herkes bunu yapar dedin. Cidden bunun için mi Law'a laf ettin?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık