Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse ''lan benim dediğim çıkmadı'' diye kabul etmiyor. :D Daha çok vurmaya çalışıyor. Her karakter kendisini bu bölüm göstermiş. Göstereceğini de işaret etmiş. Tamamen ekside olan bir karakter yok bence. Law dışında tabi. xd
Ben bu foruma girdiğimden beri neler kabul ettim, kaç kere yanıldığımı söyledim... Keşke herkes bunu yapabilse. (Yanılanlar için söylüyorum. Yanılmadığına inanan birisi için zaten geçerli değildir.)

Law'da da çok sıkıntı yok bence. Çünkü zaten o konumdaydı. Adam kaçtır tayfasını bırakıp bizimkilerle takılıyor. Tercihi bu yönde demek ki. Saygı duymak lazım. :flaugh:
 
Gördüğümüz üzere Kaido ciddileşiyor. Luffy bile zar zor kaçıyor (bu adam geleceği görüyor yahu) bakalım neler göreceğiz. Yonkouların dehşet verici gücüne tanıklık etmek istiyorum. Bizimkilerin de bu dehşet verici gücün üstesinden gelişine :) Yakın yıkın olum! Zafer sizindir!
 
Gördüğümüz üzere Kaido ciddileşiyor. Luffy bile zar zor kaçıyor (bu adam geleceği görüyor yahu) bakalım neler göreceğiz. Yonkouların dehşet verici gücüne tanıklık etmek istiyorum. Bizimkilerin de bu dehşet verici gücün üstesinden gelişine :) Yakın yıkın olum! Zafer sizindir!
Benle denk dövüşebilecek adam sayılı sen kimsin diyor.

Luffy yandı zaten bakalım ne yapacak ?
 
O mevzu başka senin söylediğin başka. Öyle bir durum olabilir pekala ama Luffy'nin yeni hakisiz zarar veremediği gerçeği değişmiyor. Zaten Kaido bile bir haftada nasıl böyle oldu diye şaşırmışken bir de yeni hakisiz öyle şeyler yapması absürt kaçar.
Ben zaten o iki durumu karıştırmıyorum. Luffy'nin o atakları içinde en güçlüsü Kong Organ Gun'dı. Bundan daha güçsüz olan Kong Gun, Dof,'u ve Katakuri'yi metrelerce fırlatıyor. Dof'u hele ada turuna çıkarmıştı. Katakuri'yi de bildiğin 100-200 metre uçuruyor. Durum böyleyken Luffy'nin Kong Organ Gun ile bile ciddi zarar veremezken, Killer, Law ve Kid'in şu an yeni hakisi olmadan bile zarar vermesini o atakların Kong Organ Gun'dan çok daha güçlü olduklarına yoruyorsanız buna da diyecek bir şey yok.

Hadi Luffy yeni hakiyle, Zoro da bu bölümdeki metine bakarsak Enma ile zarar verebiliyor artık diyelim. Eee Killer, Law, Kid nasıl zarar veriyor? (Verip veremedikleri de belli değil o da ayrı ama verecekleri aşikar artık.) Ne Enma'ları var ne de yeni hakiyi biliyorlar?

Ben de bunu bir mantığa oturtacak cümleyi Kid'in ağzından duymuş olabiliriz diyorum. Kid özellikle 1000. bölümdeki Red Roc saldırısı gibi temelinde yumruğun türevi olan bir saldırının Kaido'ya zarar verebilmesine şaşırıyor. Belki de yumruk saldırılarına karşı yapısı gereği kesme saldırılarına olduğundan daha çok savunması var. Aynı Luffy'nin yumruk saldırılarından etkilenmeyip, kılıç ve kesici saldırılardan etkilenmesi gibi bir durumdur belki diye söylüyorum.

Yoksa hiçbir mantığı yok. Yeni haki öncesi bile Law, Killer ve Kid'ten Kong Organ Gun'ı çok üstün bir şekilde aşacak saldırılar beklemek benim mantığıma aykırı. Hele bir görelim bu bölüm yaptıkları saldırıları zaten anlaşılır.

Bu arada Kaido'nun Garp'ı anmamasının sebebi de Garp'ın hiç yumruğunu yememiş olması veyahutta onunla savaşmamış olması olabilir. Kaido , Roger'a düşmüştür. Big Mom'ın Garp'ın ismini duyunca imalı bir şekilde hayıflanmasından da onun da Luffy'nin yumruğunu yedikten sonra bu sefer Garp'ın gölgesini arkasında görmesiyle belki Garp'ın hakkı verilebilir. :D
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık