eski bölümlerden çok çok daha iyi bir bölüm olmuş. tatmin edici bir dövüş oluyor en azından
Dediği her şeyi yapması, yat deyince yatmasi kalk deyince kalkmasi emireri, yancı mı yapar hiç :dLawun sanki emireri değilmiş gibi yapmasına ne diyorsun?
İkisi best kanka. Güvendiği için ondan yardım istiyor. Emir yok.Law Luffynin adamıdır :d Bunu belirtmek için daha napsin. Law yavrum Kinemonlari indir hadi canım :s
Simdikilerde de yeni haki yok verebiliyorlar? Kong Organ gundan güçlü ataklar mi onlsr?İyi de yeni haki olmadan nasıl zarar verecekti? Daha önce verebildi mi?
Zoro vs Queen tek başına olamaz, Zoro daha komutan görmedi, ha zarar da veremez askldjaslkdj neyse tamam xDSen yaşıyor muydun reis ya? Queen'e ne oldu? Zoro onunla dövüşecekti, Sanji de King'le. Umarım isteğin olur.
O mevzu başka senin söylediğin başka. Öyle bir durum olabilir pekala ama Luffy'nin yeni hakisiz zarar veremediği gerçeği değişmiyor. Zaten Kaido bile bir haftada nasıl böyle oldu diye şaşırmışken bir de yeni hakisiz öyle şeyler yapması absürt kaçar.Simdikilerde de yeni haki yok verebiliyorlar? Kong Organ gundan güçlü ataklar mi onlsr?
Belli de yumruk ile zarar vermek zor iştir? Zira eğer spoiler metni doğru ise Kid özellikle nasıl yumruk türevi bir atak Kaido'ya öyle hasar bırakıyor diye şaşırmış. Belki de kesme delme ataklarına karşı savunması daha düşüktür?
Luffy ve Law'da olduğu gibi diğerleri ile aralarında güven sağlayacak olay yaşanacak. Ondan sonra laf atmayı bırakıp dost gibi davranmaya başlar. Aralarında şuan bir bağ yok.Kid de ne itici arkadaş. Orada Luffy olmasa Kaido onun suyunu sıkıp içer adam hala liseli ergen gibi. Keşke ölse burada da kurtulsak.
Yıllarca g4 ile tüm novalara tek attıranlar bölümde bizim dediğimiz çıktı diyor ya güler misin ağlar mısınHerkes bizim dediğimiz çıktı diyor ama bir yandan da diğer dediği yanlış çıkıyor.
Yine tek kazananlar Law'ın yancı olduğunu söyleyenler. xdasda
İçten patlatma yok gibi zaten. Hyo'nun ve kınların yaptığını kullanmış gibi duruyor.Ben çizmemiş dedim sanki yok gibi duruyor ama muhtemelen olabilir sekinde yorumladım. Zira çizime ne kadae bakarsam bakayım o yeni hakiyi göremedim.