Hıyar Law Kaido'nun üzerine taş atmasa üçlünün atağı ne kadar etkiledi görecektik herhalde. Ama kayalarla üzerini örtmeyi tercih etmiş. Bi yastık falan da verseydin olum.
Zoro He-man gibi oldu. Kılıcını havaya kaldırıp güç istemeye başladı.Zoronun iman gücü Kaidoyu kesmeye yetmemiş Enmadan yardım istiyo, halbuki seri başında hangi kılıcı kullansam farketmez diyen adamdı. Acıdım Zoroya yazık etti kendine güç için şerefini sattı.
Ben çizmemiş dedim sanki yok gibi duruyor ama muhtemelen olabilir sekinde yorumladım. Zira çizime ne kadae bakarsam bakayım o yeni hakiyi göremedim.Sende Red Rocda yeni haki yok diyordun. Killer'in olayını da herkes söylüyordu ya zaten olacak bir şeydi.
1000 tane sallayalım 2 tanesini tutunca ne oluyo objektif mi?
İyi de yeni haki olmadan nasıl zarar verecekti? Daha önce verebildi mi?Ben çizmemiş dedim sanki yok gibi duruyor ama muhtemelen olabilir sekinde yorumladım. Zira çizime ne kadae bakarsam bakayım o yeni hakiyi göremedim.
Kim kimin kolunu kesiyor...Olm bu Kid ne kadar itici bi adam ya. Kolpaçino setinden fırlamış gibi boş boş laflar edip duruyor. Bırakın şunu da tek başına 2 dakika dövüşsün Kaido ile. Shanks gibi bi adamı bile delirtip kolunu kestirmesinden anlamam gerekirdi.
Lawun sanki emireri değilmiş gibi yapmasına ne diyorsun?Olm bu Kid ne kadar itici bi adam ya. Kolpaçino setinden fırlamış gibi boş boş laflar edip duruyor. Bırakın şunu da tek başına 2 dakika dövüşsün Kaido ile. Shanks gibi bi adamı bile delirtip kolunu kestirmesinden anlamam gerekirdi.
Yancısı da aynı. Ayar etti beni. Boş boş konuşuyorOlm bu Kid ne kadar itici bi adam ya. Kolpaçino setinden fırlamış gibi boş boş laflar edip duruyor. Bırakın şunu da tek başına 2 dakika dövüşsün Kaido ile. Shanks gibi bi adamı bile delirtip kolunu kestirmesinden anlamam gerekirdi.
Reis tek başına parlıyor. Zoro-Killer, Luffy-Law ortaklığında arada bir Kid var işte daha ne?Olm bu Kid ne kadar itici bi adam ya. Kolpaçino setinden fırlamış gibi boş boş laflar edip duruyor. Bırakın şunu da tek başına 2 dakika dövüşsün Kaido ile. Shanks gibi bi adamı bile delirtip kolunu kestirmesinden anlamam gerekirdi.