Kinemon'un özel tekniği sayesinderometheus ruh ile yapılmış bir canlı değil miydi? Zoro nasıl karşılık verebilmiştir sizce?
Kinemon'un özel tekniği sayesinderometheus ruh ile yapılmış bir canlı değil miydi? Zoro nasıl karşılık verebilmiştir sizce?
Beraber saldırırlar dediğin için dalga geçmiyordum. Kid zarar veremez diye dalga geçiyordum.
Akşama kadar bir şey çıkmayacağa benziyor. Belki sabah sızıntılar ortaya çıkınca "Hadi OP'den de bir şeyler çıkar" hevesine kapıldık ama bir şey çıkmadı. Saat 5-8 civarı full özet gelir redon rutine bağlı kalır ise.Yemek yedim geldim hala yok
Yaptık oldu diyorsun okeyto TeşekkürlerKinemon'un özel tekniği sayesinde
Tek poz harici fotoğraf yok. Hatta full bölüm özeti bile yazilmamışken luffy'nin şaklabanlık yaptığını çıkarıyorsan benim bir şey dememe gerek yok.Mevzuyu anlamamışsın sen. Kinemon ile Luffy o sohbeti edeli kaç saniye geçti. Normalde Luffy hep yapıyor öyle şaklabanlık şimdi yapmasındaki ayıbı başka. Algılar kapanmış yine. ?
Ciddi durumlarda yapmazdı önceden.Luffy'nin normal halı değil mi ya?
:dŞaka yapıyor olmalısın
Gaza gelmedik ki zaten.Doğrulanmadı henüz gaza gelmeyin siz yine.
Oda'nın Zoro'yu Luffy'den fazla sevdiğini düşünüyor musun yav?Ana Karakter sevicisi diye Luffy fanlarıyla dalga geçen arkadaşların artık uyanması gerekiyor. Çünkü E. Oda en büyük Zoro fanı hani öz evladı olsa o kadar sevmez onu o derece aşık bir adam. O yüzden kalkıp ana karakterleri seviyorlar ehuehueu yapmanın mantığı yok. Fanı olduğunuz karakterin en büyük fanı serinin yaratıcısı zaten sdhfhsdg