Üye silindi 5781
Herkes birer tane alsınLast panel is kaido and BM using a combined attack
Herkes birer tane alsınLast panel is kaido and BM using a combined attack
Bu Çinli kaynak BekoMon işi biliyormuş. Haftaya tekrar bu arkadaşa ulaşayım.Huge spoilers from Chinese source BekoMon
-Big Mom and Kaido starts to do an excellent teamwork!
-Back in their Rocks days, they were called as The Devil Duo!
Hareketi çözümleyemedim...........Ya halay çekiyorlar yada hareket çekiyorlar
Evet Bushido, Terör ve ben. Bölümler ilerledikçe halay konvoyu büyüyecekO sondaki emoji ne emojisi yaw? Halay mı çekiyorlar?
Dünde hazır yemiştim. Dondurmalıydı birde.Herkes birer tane alsın
Tayfa eksik gibi geldi:d Gerçi törerle beraber ikiniz aşırı zorucu örgütlerden daha yıkıcı................:dEvet Bushido, Terör ve ben. Bölümler ilerledikçe halay konvoyu büyüyecek
Zoro'nun sadece çatıdaki ekibin arasında olması bazılarını otomatikman susturmalı. Ama gel gör ki "Kinemon'dan kopyalamış xD" ötesine geçemeyen yorumlar yapılıyor hala.Wano sonu Zoro amiral diyen bundan tatmin olmayabilir, ama herkes öyle düşünmüyor. Kendisine yönlülük katacak bir tekniği göstermesi güzel bir şey işte. Keşke öncesinde daha düzgün bir rakip karşısında gösterseydi daha iyi olurdu, ama elde olan bu. Yonko karşısında da ateş kesmesi gibi teknikler ona artı olarak yazılır.
Ayrıca Kaido falan karşısında tek de yiyebilir. Tek yemiş olması bile onu düşürmeyecek. Ondan daha güçlü Luffy ve Oden bile tekini yedi.
Zaten saçma denilen kısım o.Adamın doğru düzgün en son dövüşü Pica.Luffynin nasıl yükseldiği ortada iken diğerleri de böyle yükselmeliydi.Wano sonu Zoro amiral diyen bundan tatmin olmayabilir, ama herkes öyle düşünmüyor. Kendisine yönlülük katacak bir tekniği göstermesi güzel bir şey işte. Keşke öncesinde daha düzgün bir rakip karşısında gösterseydi daha iyi olurdu, ama elde olan bu. Yonko karşısında da ateş kesmesi gibi teknikler ona artı olarak yazılır.
Ayrıca Kaido falan karşısında tek de yiyebilir. Tek yemiş olması bile onu düşürmeyecek. Ondan daha güçlü Luffy ve Oden bile tekini yedi.