Bir tarafta Ace var diğerinde Zoro, Win win benim için sorun yok xDAce savunmak zormuş. Bilmediğim yerlerden sorular geliyor. Yardım et Ferit. @RedTeroR
Bir tarafta Ace var diğerinde Zoro, Win win benim için sorun yok xDAce savunmak zormuş. Bilmediğim yerlerden sorular geliyor. Yardım et Ferit. @RedTeroR
Serinin mazlum pandası yemin ediyorum. Law'ın tayfasındaki ayıcıkla çok iyi iki olurdu rahmetli yaşasaydı.Yanlış hatlamıyorum ya 100 ya 200 kere tek yiyor WB'den kitapta lkjadsljsalkjd
Yok ya bu sefer Sabo Zoro kavgası var, lütfenSpoiler var mı diye bakmaya geldim yine Luffy-Zoro kavgası...
Zoro ne zaman biraz göze batsa olan bişey cekemiyolar reisi. ?Spoiler var mı diye bakmaya geldim yine Luffy-Zoro kavgası...
Sabo vs Luffy kavgası değil mi? Birileri az önce Sabo > Luffy diyordu.Yok ya bu sefer Sabo Zoro kavgası var, lütfen
Bence bunların ikisinin tayfalarını kapıştıracak bir konu açmalı, hangisi daha gereksiz diye.Serinin mazlum pandası yemin ediyorum. Law'ın tayfasındaki ayıcıkla çok iyi iki olurdu rahmetli yaşasaydı.
Ace'nin tayfa alır rahatBence bunların ikisinin tayfalarını kapıştıracak bir konu açmalı, hangisi daha gereksiz diye.
Hadi oradan bana 1-WB, 2-Ace, 10- Zoro demiştin. Sorduğumda 3,4,5,6,7,8 ve9 kimler diye şu an oralara atanabilecek eleman yok deyip 1 ile 2'nin diğer karakterlere kıyasla arasındaki farkı anlattığı için böyle bir sıralamayı seçtiğini izah etmiştin.Bir tarafta Ace var diğerinde Zoro, Win win benim için sorun yok xD
Öyle bir şey dememişimdir, Ace 10 tane Zoro eder demişimdir. Daha geçenlerde de söylüyordum Ace'den 3 tane Zoro 30 tane Luffy çıkar diye rakamlara takılma fazla. Ama vs tartışması attıracak değilim enerjim yok Hasan enerjim üstelik Zoro kazansın daha güçlü olsun Ace'den ne olacak ? Ben Ace'yi gücü için mi seviyorum sanki.Hadi oradan bana 1-WB, 2-Ace, 10- Zoro demiştin. Sorduğumda 3,4,5,6,7,8 ve9 kimler diye şu an oralara atanabilecek eleman yok deyip 1 ile 2'nin diğer karakterlere kıyasla arasındaki farkı anlattığı için böyle bir sıralamayı seçtiğini izah etmiştin.