Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu her türlü karakterle karşılaştıranlara karşı Luffy'nin tepkisi : "Biz adı geçenlerin pek çoğu ile rakip bile değiliz. Aynı şeyleri hiç yaşamadık. Aynı yoldan yürümedik. Aynı yollardan geçmedik. Benzer başarılarımız da yok. Üstüne üstlük rütbemiz de farklı. Hak yiyenlere ve gecemizi gündüzümüze karıştırıp inancımızı daha çok artıranlara tekrar geçmiş olsun. Şu an içinde bulundukları durum, zaten çok acı. O yüzden ben daha fazla konuşarak acıyı artırmak istemiyorum. Allah, herkese önce vicdan rahatlığı sonra da huzur versin"
 
Hadi oradan bana 1-WB, 2-Ace, 10- Zoro demiştin. Sorduğumda 3,4,5,6,7,8 ve9 kimler diye şu an oralara atanabilecek eleman yok deyip 1 ile 2'nin diğer karakterlere kıyasla arasındaki farkı anlattığı için böyle bir sıralamayı seçtiğini izah etmiştin.
Öyle bir şey dememişimdir, Ace 10 tane Zoro eder demişimdir. Daha geçenlerde de söylüyordum Ace'den 3 tane Zoro 30 tane Luffy çıkar diye rakamlara takılma fazla. Ama vs tartışması attıracak değilim enerjim yok Hasan enerjim üstelik Zoro kazansın daha güçlü olsun Ace'den ne olacak ? Ben Ace'yi gücü için mi seviyorum sanki.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık