Ruhsat falan istiyorlar. Hem sen alışmışsındır şimdi mutfak bıçağıyla idare edersin.Kendime katana sipariş ederim ciddi söylüyorum Zoro, Kaido'nun kafasını keserse.
Ruhsat falan istiyorlar. Hem sen alışmışsındır şimdi mutfak bıçağıyla idare edersin.Kendime katana sipariş ederim ciddi söylüyorum Zoro, Kaido'nun kafasını keserse.
Sağ ele sallama, sol ele döner bıçağı, Ağza ekmek bıçağı.Kendime katana sipariş ederim ciddi söylüyorum Zoro, Kaido'nun kafasını keserse.
O Allahın Emri canım. Zoro Dünyayı ortadan ikiye bölse Zoro yapmadı kıyamet koptu derler.Ryuma = ortalama amiral derler.
5ch'den ToC yayınlandı. Birazdan spoiler görebiliriz gibime geliyor.
Japonca ToC:
From : 5ch
Toc
石
ワンピース
呪術
マッシュル
ブラクロc
ヒロアカ
サカモト
ロボコ
夜桜
怪物事変c
ヴァティリペペc
あやかし
ビルド
ニラ
デラ
マグちゃんc
高校生
仄
モリ
血盟
新連載は次号から4in
c夜桜、マッシュ、読切
Toc dediğim spoiler değil haftalık çıkacak seri listesi :d ToC çıkınca spoiler ardından gelebiliyor.taş bir parça büyü Mashle Bracro c Hiroaka Sakamoto Roboco Geceleri kiraz çiçekleri Canavar olayı c Vatilipepe c Ayakaşi İnşa etmek Nira Della Kupa-chan c Lise öğrencisi 仄 Mori Klan Yeni dizi bir sonraki sayıdan itibaren 4 inç olacak c Gece kiraz çiçekleri, püre, oku
Allah razı olsun kardeş
Toc dediğim spoiler değil haftalık çıkacak seri listesi :d ToC çıkınca spoiler ardından gelebiliyor.
Çünkü Hancock un adada evcil yılanı varHancock böyle Luffysizlik çekmiyo be, nerede bu spoilerlar