Kiku, Kaido'yu 78 yerinden bıçakladı. Ertesi gün "Zoro, Kaido'yu kesecek" dedim. Ciddi ciddi "Zoro kesemez" diyen oldu. Sonra Zoro fanları neden deliriyor? 9 Kın'ın Enayisiymiş gibi davranıyorlar Zoro'ya, az bile delilik az bile çıldırma bu Zoro uğruna...Ateşi kesme mevzusu ne büyütülmüş arkadaş . Kinemon'un kullandığı tekniği Zoro mu kullanamayacak.
Torpil değil yav, Luffy salak. Bu kadar basit aslında.Zoro Kinemon'dan görmüş bir kullanayım demiş kullanmış. Luffy de Rayleigh'den bir seyler görmüş kullanayım demiş kullanamamış.
Torpil.
Kullanamamış olması onun sıkıntısı torpillik bir durum yok. Japon Dede diyor "sen zaten bu tekniğin ağababasını biliyorsun kullanmıyor olman senin salaklığın" diye.Zoro Kinemon'dan görmüş bir kullanayım demiş kullanmış. Luffy de Rayleigh'den bir seyler görmüş kullanayım demiş kullanamamış.
Torpil.
Daha bunlar iyi günler değil mi yuba?Kiku, Kaido'yu 78 yerinden bıçakladı. Ertesi gün "Zoro, Kaido'yu kesecek" dedim. Ciddi ciddi "Zoro kesemez" diyen oldu. Sonra Zoro fanları neden deliriyor? 9 Kın'ın Enayisiymiş gibi davranıyorlar Zoro'ya, az bile delilik az bile çıldırma bu Zoro uğruna...
Ryuma = ortalama amiral derler.Daha bunlar iyi günler değil mi yuba?
Hele japonyadan Kaido'nun kafa kesme haberi gelsin o zaman neler olur neler.
9 kın sahnesini görene kadar bana da mantıklı gelmiyordu. Herifi ölümsüz, kafasında giyotin parçalanan, denk getirdiğine tek atan yenilmez bir herif olarak biliyorduk. Bu saatten sonra Kaido'nun başına ne gelse şaşırmam. Ben asıl Linlin'e ne olacak onu merak ediyorum.Kiku, Kaido'yu 78 yerinden bıçakladı. Ertesi gün "Zoro, Kaido'yu kesecek" dedim. Ciddi ciddi "Zoro kesemez" diyen oldu. Sonra Zoro fanları neden deliriyor? 9 Kın'ın Enayisiymiş gibi davranıyorlar Zoro'ya, az bile delilik az bile çıldırma bu Zoro uğruna...
Kendime katana sipariş ederim ciddi söylüyorum Zoro, Kaido'nun kafasını keserse.Daha bunlar iyi günler değil mi yuba?
Hele japonyadan Kaido'nun kafa kesme haberi gelsin o zaman neler olur neler.
Kairoseki deniz enerjisi yayıyor. Bu herifte meyveden dolayı etkilenmeyip haki basabiliyor. Bu yüzden giyotin parçalanmıştır, normal bence hâlâ. Ha janjanlı haki dışında darbe yerse ben de bozulurum.9 kın sahnesini görene kadar bana da mantıklı gelmiyordu. Herifi ölümsüz, kafasında giyotin parçalanan, denk getirdiğine tek atan yenilmez bir herif olarak biliyorduk. Bu saatten sonra Kaido'nun başına ne gelse şaşırmam. Ben asıl Linlin'e ne olacak onu merak ediyorum.