Ben zaten senin geyik yaptığını düşünmüştüm. Genelde bu tarz yorumlar yapmazsın çünkü.Yalnız sen bana çok güvenme, diğer bölüm tamamen zıt bir yorum da görebilirsin.
Ben zaten senin geyik yaptığını düşünmüştüm. Genelde bu tarz yorumlar yapmazsın çünkü.Yalnız sen bana çok güvenme, diğer bölüm tamamen zıt bir yorum da görebilirsin.
Bence Enma.Enma'mı daha fazla haki çekiyor G4 tekniği mi bence g4 daha fazla çekiyordur yakıtı haki olan bir teknik olduğu için.
Aynen, takılıyorum şu anda.Ben zaten senin geyik yaptığını düşünmüştüm. Genelde bu tarz yorumlar yapmazsın çünkü.
Smoker san bir an ciddisiniz sandım ve "wow nE?" oldumAynen, takılıyorum şu anda.
Geyik için attığım yorum kendini belli eder genelde.Smoker san bir an ciddisiniz sandım ve "wow nE?" oldum
Kullanılabilen haki miktarı değil, sahip olduğu bir haki miktarı vardır. Enma da kendiliğinden kullanıcısının hakisini alıyor, kullanıcı haki basmıyor. Bu yüzden kılıcı Oden'den başka doğru düzgün kullanan çıkmamış, ki Zoro bile tam olarak kullanamıyordur o kılıcı. Sadece uçurum kesme sahnesinde bile bu durum açıkça gösterildi.Zoro'nun maksimum kullanacağı haki miktarı 10 olsun. Zoro'nun bedeni ancak bu miktarı karşılayabiliyor , fazlasını kullanamıyor olsun.
Önceki kılıçlarından birine 6 haki basıyorsa , Enma'ya Enma'nın özelliğinden dolayı 8 basıyor artık.
Benim anladığım bu o kılıç panellerinden...
Eğer Zoro , Luffy'nin içten patlamalı hakisini öğrendiyse dediğin olay muhtemel ama öbür türlü Luffy'yi geçmesini sanmıyorum. Bu demek değil ki Zoro'nun silahlanma hakisi güçsüz , tabii ki de güçlü ama Luffy şu an bunun en üst versiyonunu öğrendi. Zoro bu haki türünü biliyor mu daha onu bilmiyoruz.
Katılıyorum ama Luffy'de de g4 aynı etkiyi yapmıyor muydu ta ne zamandır?Bence Zoro'nun hakisi, Luffy'nin hakisinden çok daha fazladır. Adam gönüllü olarak fazla fazla haki harcayan bir kılıç kullanıyor. Resmen "aslan besleyen yemini düşünmez" felsefesi ile hareket ediyor.
Bence diğerleri de gayet çok iyi. Bir tek Sanji karakterinden hızlıca soğutturuyor. Ki karakter eskisi gibi olmayacağını anlamalıyız. Gerçek bu.Seride fanı olmaya değer tek karakter Roronoa Zoro kalacak bu gidişle. Efsanenin doğuşuna tanıklık ediyoruz...
Haki miktarı ilede alakası var tabi ama kontrol etmek mesele enmanın çektiği haki miktarını ayarlamaya başladığında dahada güçlencektirKullanılabilen haki miktarı değil, sahip olduğu bir haki miktarı vardır. Enma da kendiliğinden kullanıcısının hakisini alıyor, kullanıcı haki basmıyor. Bu yüzden kılıcı Oden'den başka doğru düzgün kullanan çıkmamış, ki Zoro bile tam olarak kullanamıyordur o kılıcı. Sadece uçurum kesme sahnesinde bile bu durum açıkça gösterildi.