Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001: Onigashima'daki Canavarların Savaşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda dirençli Shanks fanları olmadığından dolayı Shanks'la bu kadar dalga geçilmesi zoruma gidiyor. İlla bayrağı elimize mi alalım?
 
İyi yine kolunu kaptırdı sadece. Şimdi düşününce orada Shanks'ı öldürebilirdi Oda.
Öldürmezdi o kadar da değil de elinin ayarı yok dramatik sahne olsun diye kol verdirmiş. Onu yapıyorsun bari aynı balığa çöp Luffy tarafından tek attırma daha sonradan bari. Bayağı amatörmüş ilk zamanlarında.
 
Law, mesela bu adam Mama ile Kaido'nun kalplerini değiştirebilecek güce sahip ancak E.Oda bunu yaparmı, yapmaz. Her durumda bu yeteneği kullanamıyorsa verme o zaman bu gücü. Sonra meyve buglı gibi oluyor.
Oda dövüşleri hikayeye göre çizdiği için dövüşlerde pek mantık olmuyor.

Kaido şuan saldırılara savunma bile yapmıyor. Bıraktı zarar verebilip veremeyeceklerine bakıp dövüşten zevk almaya çalışıyor.

Law'da bir sürü ilginç teknik var. Gidip üstüne etraftaki yıkık dökük şeyleri attırıyor. Kalp değiştirmeyi denetmiyor çünkü kafasında hikaye öyle ilerlemeyecek ya sırf sebebi bu. Mes yapıp kalbini de çıkartabilir? Gamma Knife yapsa içten hasar verecek belki? Üstüne bir şeyler atmaktan daha mantıklı bunlar?

Fanlar kadar dövüşleri detaylı düşünmüyor. Kafasında bir hikaye kurgusu oluyor. Dövüş de ona göre 1-2 sayfa çizilip geçiliyor. Örneğin BM çatıdan düşecekse bir şeyler olacak ve düşecek. Arada olan şeyler o kadar üzerine düşünülmüş şeyler olmuyor. Gider 300 bölümdür rakibi roomlamayan Law gider çatıdan aşağı atar giderleri de ittirir saldırıyla falan. Anca böyle hikayeye uygun olursa bu tarz şeyler oluyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık