Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri sonunda son savaş olacağı için One Piece'in bulunması lazım.Bundan dolayı D ve Kayıp Yüzyıl gibi şeyler açıklanır.
Şimdi benim kafama şey takıldı. Oda dedi ki wanodan hemen sonra büyük hatta mfden bile büyük savaş olacak. Diyelim bu oldu ondan sonra Raftel Rafteldan sonra ne olcak ? Raftel gittikten sonra biticek mi direkt.
 
Zoro komutanlarla kapışmadan doğrudan yonkouya yürüyor. Adam için o kadar dedik zaten komutan ayarında diye. Adam fujinin yer çekiminden fizik gücü ile slash atıp kurtuluyor. Devasa kesişler yapıyor. Hakisini taşırıyor, slashına haki ekleyip atıyor. Dua etsin dofla kapıştırmadı oda. Yoksa ortada dof mof kalmazdı.
Zoro Dofu net alırdı ama oda gitti kılıçları ile kafes tutturmaya çalıştı. Ne kadar kıstas olur bilemem ama son filmde fuji ile gayet denk kapıştırmışlar.Sonra gelip Mihawk ikisine de şeklini koyuyor.
 
Epilogue tarzı bütün karakterlerin ne olduğu ile alakalı bir kesit gösterilir sonrasında seri biter.
Hayır yani Şu meşhur teori var ya Red Line yıkılcak falan. Sence öyle bir şey görmezmiyiz Rafteldan sonra ? Rayleigh Robine şey diyordu bizden farklı sonuca çıkabilirsiniz zaten büyük ihtimalle öyle olucakta. Bence rafteldan sonra bir savaş daha olur Dünya Hükümetine karşı ama ne kadar uzun olur orasını bilemem. Zaten Luffy KK olur hatta KK olmakla kalmaz Kaidonun yerine geçer Yer yüzündeki en güçlü insan vurduğunu yamultur bu yüzden de Savaş uzun olmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık