Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dövüşü gücü ve iradesi sayesinde kazandı keza birbirlerine yaptıkları son saldırılardan sonraki yüz ifadelerine bakarsan dövüş aslında orada bitiyor. Luffy dövüşlerini konusunu çok uzatmak istemiyorum isteyen istediğini alabilir. Zoro iradesiz veya çapsız diyen yok zaten.
Tamam bunu geçelim ama Luffy’nin dövüşleri mantıklı falan değil yani...
Küloçu japonlara fan servis yapılan bütün aksiyonların evveliyatını seveyim.
Bende sürekli Ana karakter fan servisi yapılan aksiyonlar için aynısını düşünüyorum.
Killer'ın çapını Zoro'da gördük Killer o yüzden sırıtıyor. Düştükçe kalkarsın seni öldürmeyen şey güçlendirir dayak yemek deyip geçiştirme bu seride böyle böyle güçleniyor insanlar.
Bende onu diyorum işte... Killer’ın çapı neden o kadar? Kid tek mi dayak yedi büyük adamlardan? Hani dayak yiye yiye de oluyordu? Ama işte öyle değil bu işler. Bu işler Oda’nın karakterlere biçtiği değerlerle oluyor. O yüzden Luffy ve Zoro beraber yükseklerdeyken... Killer, Kid gibi yükseklerde değil.
Mesele sadece gücünü görmemek değil çok zorlu dövüşlere girdiğini de biliyoruz. Zoro'nun böyle bir dövüşü olmadı. O yüzden bir anda bu kadar uçup kaçmasının altı dolu değil.
Tamam olmadı ama adam farklı işliyor. Mesela şeytansı ruhundan yürür, gözünden yürür, sürekli güçle kafayı bozmuş antrenman delisi ve işinin en iyisinden eğitim almış 2 yıllık süreçten yürür... Yine doldurur yani...
Luffy tek yesin yemeli demiyorum uzun süreli dayanmalarının mantığı yok diyorum onlar dayanabilecek aşamaya gelene kadar bir itici güç olmalı dövüş içerisinde kalabilmeliler ki tek başlarına ayakta duracak hale gelene kadar gelişsinler. Bu itici güç de Marco'dur.
Buna katılırım bak. Diyorsan ki Luffy de dahil kimse dayanamaz, Marco’nun iyileştirmesi var, çok İyi Supportlar, evet doğru güzel olabilirdi ama işte King’e yazdı onu...
Zoro bu arc Kid ve Law kadar icraat yapar ve hakkı da gayet güzel verilmiş olur. Özellikle Kid'in yaptıklarının üzerine çok fazla bir şey koyacağını sanmıyorum bu benim gözümde Zoro'nun değerini düşürecek bir şey değil zaten.
Herkesin beklentisi farklı... Ben Zoro’nun, Kid ve Law’ın arkasında kalmaması gerektiğini ve hatta bu arc’ın, dövüşün başkente taşınması ve Ryuma gibi olaylar ardında daha büyük şeyler yapmasını ve yapacağını bekliyorum.
 
Zoro komutanlarla kapışmadan doğrudan yonkouya yürüyor. Adam için o kadar dedik zaten komutan ayarında diye. Adam fujinin yer çekiminden fizik gücü ile slash atıp kurtuluyor. Devasa kesişler yapıyor. Hakisini taşırıyor, slashına haki ekleyip atıyor. Dua etsin dofla kapıştırmadı oda. Yoksa ortada dof mof kalmazdı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 56)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık