Rezalet bir şey çıkaracaklar kesin bir ton uzatmalı sahneler mesela enma sahnesini preview olarak izledim rezalet gözüküyordu bakalım bölüm çıkar yarına leş toei bunun da içine sıçar.Abi şu mükemmel sahneler konusunda animeye hiç güvenemiyorum ya
Rezalet bir şey çıkaracaklar kesin bir ton uzatmalı sahneler mesela enma sahnesini preview olarak izledim rezalet gözüküyordu bakalım bölüm çıkar yarına leş toei bunun da içine sıçar.Abi şu mükemmel sahneler konusunda animeye hiç güvenemiyorum ya
Karşılamayacağını da düşünmüş olabilir dxxdBelki de takip edemeyeceği kadar hızlı gelişmiştir olaylar? xD
Meruem benzerliğinden ötürü güzel gelmiş de olabilir:d Hiç boş yapmadan direkt işe koyulması <3Bazanın altından Luffy bayraklarını çıkarma vakti gelmiş. Bayadır böyle gözüme hoş gelmemişti :3
Konu çok yanlış yerlere gidiyorYerimde duramıyorum Luffy gerçek olsa da bana da vursa bir tane
Dostum tehlikeli bir akım başlatmak üzeresin aman dikkatYerimde duramıyorum Luffy gerçek olsa da bana da vursa bir tane
Ben Kaidoyu alabileceğine yani dolaylı yoldan en güçlü adam olacağına ikna oldum :dMeruem benzerliğinden ötürü güzel gelmiş de olabilir:d Hiç boş yapmadan direkt işe koyulması <3
Yükseldin mi buna comrad? Mhhhh demişsin gerçiBölüme bak hele hele. Şehvetten uyutmayacak cinsten bölüm vermiş Oda-efendi. Mhhhhhhhhhhhh.............
Tebrikler, Luffy fanlığında @Alpamis 'i geçtiniz.Yerimde duramıyorum Luffy gerçek olsa da bana da vursa bir tane