Yerimde duramıyorum Luffy gerçek olsa da bana da vursa bir tane
Abi şu mükemmel sahneler konusunda animeye hiç güvenemiyorum yaBu bölümde iki yonkouya doğru bir Arlong Park yürüyüşü yapsalar animede tadından yenmez
Kaptanına saldırıya geçmişken Zoro'nun izlemesine ne diyeceksin? xdBu bölümde iki yonkouya doğru bir Arlong Park yürüyüşü yapsalar animede tadından yenmez
Keşke o yumruk monitörden çıkıp bana gelse de bayılsam.Yerimde duramıyorum Luffy gerçek olsa da bana da vursa bir tane
Bu bölümde iki yonkouya doğru bir Arlong Park yürüyüşü yapsalar animede tadından yenmez
Adam hala yargı dağıtıyor.Ulan Kid sen nasıl bir kıralsınBir kez daha savaşma tanık olmak için mi geldiniz? Böyle bir çeviri çıkıyor.
Bazanın altından Luffy bayraklarını çıkarma vakti gelmiş. Bayadır böyle gözüme hoş gelmemişti :3Bölüme bak hele hele. Şehvetten uyutmayacak cinsten bölüm vermiş Oda-efendi. Mhhhhhhhhhhhh.............
Belki de takip edemeyeceği kadar hızlı gelişmiştir olaylar? xDKaptanına saldırıya geçmişken Zoro'nun izlemesine ne diyeceksin? xd
Çizimler şüphelendiriyor ama hiçbir işsiz bu kadar yetenekli değildir diye avutuyorum kendimi. Fake olmayacak kadar düzgün duruyor lan en kıllandığım sayfa kuşların yiyiştiği sayfaÇizimler garip cidden de. Denizli'den gol haberi almış olmaktan korkuyorum.