Zaten bana göre seride haki denilen bir şey olmasa Enel tek geçer herkesi düşüncem o yöndeAyda öğrendiği bir güç olması güzel olur.Seriye haki ve meyve dışında yeni bir dövüş stili eklenmesi gerekliydi zaten.
Zaten bana göre seride haki denilen bir şey olmasa Enel tek geçer herkesi düşüncem o yöndeAyda öğrendiği bir güç olması güzel olur.Seriye haki ve meyve dışında yeni bir dövüş stili eklenmesi gerekliydi zaten.
Benim oyum şimdi Zorocularla bir mi olacakAnnouncing the seventh popular vote for # One_Piece characters on the occasion of reaching Chapter 1000 !! Voting will be via postcards and the Internet. Starting January 04, 2021 !!
1000.bölüm şerefine 7. popüler karakter oylaması yapılacakmış. Internet uzerinden de oy kullanilabilecekmis.
Evet.Benim oyum şimdi Zorocularla bir mi olacak
Bölüm 4 Ocak'ta geliyormuşBi spoileri evire çevire 10 defa paylaştınız lan , anladık bölüm 4 ocakta geliyor kimse bizi kandırmamış
Dağdaki Zorocu ile benim oyumun bir olmasını hala aklım almıyor.Benim oyum şimdi Zorocularla bir mi olacak
Luffy'e şirk koşuyorlarKüfür gibi spoiler metinleri geliyor.
Oylama öncesi One Piece güç dengesi sorusu sorulsun..Dağdaki Zorocu ile benim oyumun bir olmasını hala aklım almıyor.