G-string atacaktım da malum karakterin başlangıç itemi diye, ban yemeyi göze alamadım. :/Luffyci mevzu başlangıç itemi
Zorocu başlangıç itemi
Şu gelsin bari, @Aiden anlar.
G-string atacaktım da malum karakterin başlangıç itemi diye, ban yemeyi göze alamadım. :/Luffyci mevzu başlangıç itemi
Zorocu başlangıç itemi
Peros'un şekeri sıradan olmadığından onu bile aşamayabilir, hakisi de onun kadar olmayıversin iki yılda. Snack hakkında yorumum yok.G4 sürekli kullanılabilse Direkt Doflamingo ve Crackerdan üstün bir teknik o yüzden Direkt Yk3-Yk2 yapıyor Luffy'i Enelin o seviyelerde çıkması çok zor. Perospero, Snack ayarı çıksa yeter.
Bim ve şok başlangıç paketleri de içine dahildirG-string atacaktım da malum karakterin başlangıç itemi diye, ban yemeyi göze alamadım. :/
Sanjimi?G-string atacaktım da malum karakterin başlangıç itemi diye, ban yemeyi göze alamadım. :/
Yok, o değil. Sanji her şey olabilir ama poşet de olmaz.Sanjimi?
Belki ay da dünyadakilerin bilmediği bir şey öğrendi bir de öyle bakmak lazımEnel bence aya gittiği için seride izole kalan sayılı kişilerden.Power up almış olabilir ama haki öğrendiğini sanmıyorum.Hakisi olmadığı sürece Yeni Dünya'da iş yapamaz Enel.
Ayda öğrendiği bir güç olması güzel olur.Seriye haki ve meyve dışında yeni bir dövüş stili eklenmesi gerekliydi zaten.Belki ay da dünyadakilerin bilmediği bir şey öğrendi bir de öyle bakmak lazım
Hakiyi beceremedi herif bir de yenisine gerek yok bence.Ayda öğrendiği bir güç olması güzel olur.Seriye haki ve meyve dışında yeni bir dövüş stili eklenmesi gerekliydi zaten.
Spoiler'da şunu paylaşmıştım. Mesajı editleyip salı günü gelecek demiş.Şu sözü de çeviri grubunun başında olan kişi söylüyor doğruluğu konusunda pekte emin değilim :/ :
Leader of the scan group here.
Depending on when the magazine arrives in the store, we'll either publish it Saturday, Sunday or Tuesday at latest.