Zoro'nun ağırlığı o ortama fazla cidden. Big Mom ve Kaidoda bile Zoro ağırlığı yok.Hele birde Kaido Zoro’da Oden’in siluetini görüp sanki dirilmiş yarabii koru beni falan derse o zaman gör sen şenliği.Korsanfan’da 40 gün 40 gece düğün olur.
Zoro'nun ağırlığı o ortama fazla cidden. Big Mom ve Kaidoda bile Zoro ağırlığı yok.Hele birde Kaido Zoro’da Oden’in siluetini görüp sanki dirilmiş yarabii koru beni falan derse o zaman gör sen şenliği.Korsanfan’da 40 gün 40 gece düğün olur.
Tabii yaşarsa o da.20 yıl sonra Kaido, bir daha Zoro gibi samuray asla gelmez
Düşüm yani şu kadar güzel bölümde spoiler düşmüyorYETER LAN YETERRRRRRRRRRRRRRRR SPOILER GELSİN.
Oda çok ılık o yüzden yaşar, yaşarsa da. Ya bizim iş çok süper düşün vurup öldürmezse Oda ılık diyeceğiz, Vurup öldürürse Oda'ya rağmen öldürür Zoro diyeceğizTabii yaşarsa o da.
Gelmesinde millet çatlasın.YETER LAN YETERRRRRRRRRRRRRRRR SPOILER GELSİN.
Luffy fanlarından birşeyler kapmışsın gördüğüm kadarıylaDüşüm yani şu kadar güzel bölümde spoiler düşmüyor
Oda çok ılık o yüzden yaşar, yaşarsa da. Ya bizim iş çok süper düşün vurup öldürmezse Oda ılık diyeceğiz, Vurup öldürürse Oda'ya rağmen öldürür Zoro diyeceğiz
Ben de başkaları için aynı şeyi düşünüyorum kardeşim sıkıntı yokHocam yıllardır şu sitede yorumlarını okurum bazen gerçekten düşünüyorum aynı seriyi mi okuyoruz diye
Yemişim g5i Red Shocku ver oradan bir ashura iblis mod da millet çılgın atsın. Hiç işi bilmiyon Oda.
Bunu ilk kim uydurdu ise iyi işletmiş okuyucuyu. xdZoro'ya 5v2 yakışmıyor. Yonko karşısına çıkacak diye karakterin kişiliğini değiştirdi Oda.
Reis, Apo Tekleyince bile dünya çapında gündem oluyor, eğer bu dediğin olursa Op'un adını değiştirirlerYemişim g5i Red Shocku ver oradan bir ashura iblis mod da millet çılgın atsın. Hiç işi bilmiyon Oda.