Db bağlasın.Luffy kk olduktan sonra aydan gelen Enel dünyayı yok etmeye karar verir.Luffy de durdurmaya çalışır.Kk Luffy’den birkaç kat güçlü olarak yapıyor tabii bunu.Enel dönsün Yonkou tokatlayacak güçte döner.
Db bağlasın.Luffy kk olduktan sonra aydan gelen Enel dünyayı yok etmeye karar verir.Luffy de durdurmaya çalışır.Kk Luffy’den birkaç kat güçlü olarak yapıyor tabii bunu.Enel dönsün Yonkou tokatlayacak güçte döner.
Perospero bence Oven veya Daifuku ile eşit.Güçlü olmaktan çok stratejik zekası ve tayfanın aklı olması ile dikkat çekiyor.Perosun vardır yav numaraları ama 3 kumandan ile 4 arasından cidden baya fark var.
Enel Yonko'yu göremeden en iyi ihtimal Headliner'ın birinden dayak yiyip döner.Enel dönsün Yonkou tokatlayacak güçte döner.
Yavaş dövsünEnel Yonko'yu göremeden en iyi ihtimal Headliner'ın birinden dayak yiyip döner.
Hocam yıllardır şu sitede yorumlarını okurum bazen gerçekten düşünüyorum aynı seriyi mi okuyoruz diyeO novalar arasında Kaido'yu öldürecek 2 kişi var; Kid ve Zoro. Başkası öldüremez. Bu iş Zoro’ya yakışır.
Jujutsu seneye One Piece'i tokatlayacak :3 gömme o kadarJujutsu'nun spoiler resimleri cıktı op hala cıkmadı. jujutsu kadar değerin kalmamış op. ?
Yoksa kid seçilmiş kişi mi?
Luffy niye sürekli kk olacak kişiyim diyor düşündünüz mü ? Çünkü tayfayı ilk defa gören kişiler muhtemelen bu Zoro kk olur ilerde diye düşünüyorlar.Zoro’nun kaptan olduğunu düşünmeleri gibi.Luffy de sürekli bu yanlış anlamayı düzeltme ihtiyacı hissediyor."Ben Monkey D Luffy, sizi aşacağım ve Korsan Kral olacağım"
Bu laf bana abartı geldi. Al bu keyif çayını iç Luffy
İnanılmaz mantıklı ?Luffy niye sürekli kk olacak kişiyim diyor düşündünüz mü ? Çünkü tayfayı ilk defa gören kişiler muhtemelen bu Zoro kk olur ilerde diye düşünüyorlar.Zoro’nun kaptan olduğunu düşünmeleri gibi.Luffy de sürekli bu yanlış anlamayı düzeltme ihtiyacı hissediyor.