Bariz senaryo kurbanı oldu işte.Millet Luffy'nin hiç saldırı yemeden dövüşeceğini sanıyor. O topuzu kaç defa daha yiyecek Luffy.
Bariz senaryo kurbanı oldu işte.Millet Luffy'nin hiç saldırı yemeden dövüşeceğini sanıyor. O topuzu kaç defa daha yiyecek Luffy.
Zoro adam gibi adamın gibisi mi?Worstgen'de okudum, 3D2Y, 3D(Luffy, Law, Kid), 2Y(Kaido, Big Mom) şeklinde Oda ipucu vermiş diyorlar. Kid D çıkabilir. xd
Tek yemesin diye janjanlı hakinin defansif özelliği de gösterildi zaten. Hyo dede Bigmom'ın tokadından bu haki sayesinde canlı çıkmıştı.Millet Luffy'nin hiç saldırı yemeden dövüşeceğini sanıyor. O topuzu kaç defa daha yiyecek Luffy.
O zaman olması gereken oldu, şimdi Kaido senaryo kurbanı olacak.Bariz senaryo kurbanı oldu işte.
Yani evet ama yine onsuz da darbe yiyip kalkacağını düşünüyorum. İş janjanlıya kalsa diğer 4 nova ne yapacak o da var.Tek yemesin diye janjanlı hakinin defansif özelliği de gösterildi zaten. Hyo dede Bigmom'ın tokadından bu haki sayesinde canlı çıkmıştı.
Kesin öyledir.O zaman olması gereken oldu, şimdi Kaido senaryo kurbanı olacak.
Oden de tek darbeyle perte çıktığı için orası belli olmaz. En azından kafaya sopayı yiyen daha da iflah olmuyor görüldüğü kadarıyla. :/Yani evet ama yine onsuz da darbe yiyip kalkacağını düşünüyorum. İş janjanlıya kalsa diğer 4 nova ne yapacak o da var.
Bu şey gibi olmuş biraz; “Zoro 944 de ölecek”... Oda milleti deli etti resmenWorstgen'de okudum, 3D2Y, 3D(Luffy, Law, Kid), 2Y(Kaido, Big Mom) şeklinde Oda ipucu vermiş diyorlar. Kid D çıkabilir. xd
Nope.O zaman olması gereken oldu, şimdi Kaido senaryo kurbanı olacak.