Üye silindi 1004
En azılı Zoro fanları bile Luffy'e şizofren dememiştir ya. Ayıp ediyorsun.Karşıma otursa ciddiye almam o şizofreni
En azılı Zoro fanları bile Luffy'e şizofren dememiştir ya. Ayıp ediyorsun.Karşıma otursa ciddiye almam o şizofreni
VayyyWorstgen'de okudum, 3D2Y, 3D(Luffy, Law, Kid), 2Y(Kaido, Big Mom) şeklinde Oda ipucu vermiş diyorlar. Kid D çıkabilir. xd
Enough !!!!!!!Çok daha güzel örnekler var. Bu götü boklu peygamberi kabul etmiyorum!! Bu yolda denerken ölmüş Ace daha gerçekci
Arkası sağlam ama bence olmaz nasıl shanks d degilse kid de değildir.Worstgen'de okudum, 3D2Y, 3D(Luffy, Law, Kid), 2Y(Kaido, Big Mom) şeklinde Oda ipucu vermiş diyorlar. Kid D çıkabilir. xd
Yoksa kid seçilmiş kişi mi?Worstgen'de okudum, 3D2Y, 3D(Luffy, Law, Kid), 2Y(Kaido, Big Mom) şeklinde Oda ipucu vermiş diyorlar. Kid D çıkabilir. xd
One Piece'de kartlar yeniden dağıtılır böyle bir şey olursaWorstgen'de okudum, 3D2Y, 3D(Luffy, Law, Kid), 2Y(Kaido, Big Mom) şeklinde Oda ipucu vermiş diyorlar. Kid D çıkabilir. xd
Millet Luffy'nin hiç saldırı yemeden dövüşeceğini sanıyor. O topuzu kaç defa daha yiyecek Luffy.Okudum da Luffy'nin ani gelişimleri bu arc'a özel değil ki. Croco, Lucci, Katakuri bunların hepsinde kendini aşarak ilerledi ve öncesinde bir şeyler gösterdi ufaktan. Burada da olay bu. Ben normalde tek atamayacağını düşünüyorum Udon'a göndermek için bu tarz bi şey yaptı. Her vurduğunda tek atması gerekir şuan Kaido'nun. Öyle bir şey olmayacağına göre kurguya kurban gittiğini düşünüyorum.