Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bigmom zaten inmeyecek, dünkü veletler aynı ayna iki yonkouyu nereye indiriyorlar. bigmom bir şekilde fazla zarar da almadan adasına çekilecek. nasıl olacak bilmiyoruz tabi. bu arc sadece kaido iner, oda zor iner. kaidoyu indirmek için bile hala en az amiral seviyesi bir güç gerekiyor.
bir ihtimal amiral ve üstü seviyede biri wano'ya gelir.
ikinci ihtimal bigmom ile kaido'dan birinin diğerine bilerek yada kazayla zarar vermesi.
üçüncü ihtimal bigmom'ı oyalayarak kaido'dan uzak tutacak çeşitli güçleri olan arkadaşlar. robin peynir gibi yuvarladı, jinbe tek başına bigmom'ı püskürttü. law'ın gücü değişik. marco bigmom'ın meyvesine ters vs. vs. bakarsın sanji bir yemek yapar savaşmaktan vazgeçer :)
 
Law'ı az çok anlayabiliyorum. Ben bebeyken annem arkadaşlarımın doğum günlerinde hediye edeyim diye elime atlet çorap falan verdiğinde onları yanıma almazdım mekana solo giderdim. Millet neler neler getirmiştir yanında marabalığın lüzumu yok derdim. Adam şimdi çatıya çıkmış biliyor ki Luffy ve Kid de çıkacak. Birinin yanında Zoro diğerinde Killer var. O ortamda atlet çorap kadar ederi olmayacak coca cola ayısıyla şekil yapamazsın. Solo gitmesi daha iyi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık