Seri sonu yakın olmalarını bekliyorsun demek, tayfaya geldiğini düşünerek diyorsun sanırım. @Yamato sana fandaş buldum.Beklemiyorum. Yakın olurlar baya.
Serinin ilk 5lisi her zaman için öndedir. Efsane başlamadan önce oluşan tayfa o. 980lerde giren bir karakter onlardan hiçbirinin yerini dolduramaz. Ben daha fazla severim o ayrı tabii.Senin bunu demen şaşırttı.
Joy Boy vibe alıyorum...Shanks vibe alıyorum
Yamato benzeri bir karakter zaman atlaması öncesinde ortaya çıksaydı bende senle aynı düşünürdüm.Sorun şu ki serinin dinamiği artık Luffy ve tayfadan çok Luffy odaklı geçiyor.Serinin ilk 5lisi her zaman için öndedir. Efsane başlamadan önce oluşan tayfa o. 980lerde giren bir karakter onlardan hiçbirinin yerini dolduramaz. Ben daha fazla severim o ayrı tabii.
Ben Zoronun daha güçlü olacağından eminim. Ama onun için daha 1 2 arc var bence.Seri sonu yakın olmalarını bekliyorsun demek, tayfaya geldiğini düşünerek diyorsun sanırım. @Yamato sana fandaş buldum.
Ondan değil. Hem kişilik olarak hem de güç olarak, sağlam bir kadın karakter şart. Şu an karşılayabilecek isim de Yamato.Seri sonu yakın olmalarını bekliyorsun demek, tayfaya geldiğini düşünerek diyorsun sanırım. @Yamato sana fandaş buldum.