Yamato gelecekse buyursun kaptırsın. Bir yanda yeni çağa adını yazdıran Luffy,Yamato ve Zoro olur, diğer yanda Judge sayesinde isim yapan Sanji... :/ Üzücü aslında. xdZoro yeri kaptırabilir?
Yamato gelecekse buyursun kaptırsın. Bir yanda yeni çağa adını yazdıran Luffy,Yamato ve Zoro olur, diğer yanda Judge sayesinde isim yapan Sanji... :/ Üzücü aslında. xdZoro yeri kaptırabilir?
Shanks vibe alıyorumBölümün heyecanıyla konuşmadık ama yine araya çakmış silüeti Oda efendi... ama bu sefer güzel olmuş... Bağımlı herif ya... kslsksk
Yamato asla bir Sanji etmezYamato gelecekse buyursun kaptırsın. Bir yanda yeni çağa adını yazdıran Luffy,Yamato ve Zoro olur, diğer yanda Judge sayesinde isim yapan Sanji... :/ Üzücü aslında. xd
Yamato için sattın bizi. Seni Sanji fanı olarak kaydediyorum.Yamato gelecekse buyursun kaptırsın. Bir yanda yeni çağa adını yazdıran Luffy,Yamato ve Zoro olur, diğer yanda Judge sayesinde isim yapan Sanji... :/ Üzücü aslında. xd
Ciddi ciddi gözlem hakisi muhabbeti çöp oldu bu Kaido'da ve Big Mom'da. Orada vuruşa değil de Luffy'ye şaşırdılar , şahsen 3 günlük eğitimden sonra böylesine hasar vermesine ben de şaşırdım.Zaten ben de 5'inin iki yonko indirmesini beklemiyorum aslında ama son bölümden sonra bir olabilir gibi geldi, Luffy'in vuruşuna baya şaşırmış gibiydi Mom
Yamato güçlü birisi, şaşırtıcı olmaz güç olarak geçmesi.Yamato için sattın bizi. Seni Sanji fanı olarak kaydediyorum.
Benim bahsettiğim güç değildi. Yamato asla ne tayfada ne hikayede önem ve değer anlamında Sanjiyi geçemez...Yamato güçlü birisi, şaşırtıcı olmaz güç olarak geçmesi.
Kaido bence ne yapacak diye baktı öyle. Malum daha önce hasar almadıydı.Ciddi ciddi gözlem hakisi muhabbeti çöp oldu bu Kaido'da ve Big Mom'da.
Yamato güçlü evet. Sen seri boyunca mı Zoro'nun önünde durmasını bekliyorsun peki?Yamato güçlü birisi, şaşırtıcı olmaz güç olarak geçmesi.