Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000: Hasır Şapkalı Luffy

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    400
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedense bu sayfaya mest oldum.
Luffy delioğlansın vesselam. İki yonkonun arasında uygun adım yürümek , siyah kuğu gibi aralarından süzülüp, sizi zerre iplemiyorum demek, yürüyen karizma, muhteşem tam Mugiwara no Luffy tarzı her babayiğin harcı değil, plot hiç değil bu bizim bildiğimiz luffy... yürü be şanın yürüsün.
Yonkolar afallayıp kaldı, bocalayıp tıkandı. Akıl değil yürek işi mangal gibi...
Bu bölüm yürüyen karizmaydı resmen.
 
BigMom ve Kaido'nun Roger ile ilgili bir flashbacki olabilir gelecek bölümde.Hatta ilerleyen bölümlerde Kidd'inde olabilir.
Son panelde Luffy korsanlar kralı olacağım derken silüet şeklinde şapkasını düzeltiyordu ve bm ile kaido irkilmiş bir şekilde bakıyorlardı çok büyük ihtimalle o an Roger aklına geldi ikisinin de.Belki ilerleyen bölümlerde belki de gelecek bölüm mutlaka bir Roger flashback i olacaktır geçmişte yaşadıkları ile ilgili.
 

Silinmiş Üye

palpatine kanından rey'in light side'a geçecem ben demesiyle, kaido kanından yamato'nun oden'im lan ben demesi arasındaki fark nedir? neden ilki olduğunda yerden yere gömülmüş olan karakter gelişimi, ikincisinde müthiş bir fan kitlesi toplamıştır? oda böyle yapmakla nereye varmak istemektedir?
 
"Gözlem hakisi ne, yeniyor mu?"
- Kaido ve BM (L.S. 1453)​
Gözlem hakisinin aktif olması için gözlerini kapayıp etraftaki kuş seslerini, rüzgarda dans eden yaprak seslerine odaklanmak gerek galiba, dikkatini vermezsen yumruğu kafana yersin demek istiyor yazar.
Öte yandan Wb uykudayken Ace tekliyordu.
İşine geldiği gibi kullanıyor yazar anlamı da çıkarılabilir.
 
Harry potter ilk filminde şu aşırı güçlü ama bayağı aptal olan Trol varya. Aha işte Lİnlin ile Kaido tamamen ona dönüşmüş durumda. Kahraman, rakibi ne kadar muhteşemse o kadar iyi kahraman olur. Keşke daha az güçlü ama çok daha karakterli rakip olsaydı.

Ben iğrendim bölümden resmen. Tek tesellim direkt Luffy yerine 20 yıl sonraki nesil filan demiş de, biraz seçilmiş kişi olayını kotarmış işte.
Katakurinin canını yerim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık